top of page

Lev i din kraft - ljudbok

"Annonslänk från Nextory"


I dag är det release för min nästa ljudbok - LEV I DIN KRAFT!

Efter en mycket lyckad satsning på Lev din dröm som ljudbok blev jag tillfrågad av Saga, Egmont att även ge ut Lev i din kraft som ljudbok! Vilken glädje!

Så nu finns även min andra bok att lyssna på.


Lev i din kraft skrev jag ett år efter att jag gett ut Lev din dröm. Bägge böckerna gavs ut i samarbete med Tidningen Nära, Egmont och det har varit en oerhört spännande resa att bli författare och också en barndomsdröm som gått i uppfyllelse! Jag är så tacksam att jag fick denna möjlighet genom Tidningen Nära och nu även genom Saga, Egmont! Tro på dina drömmar <3 så starkt så att de manifesteras <3


Här är ett utdrag ur boken Lev i din kraft:


"Förord:

Inspiration, tacksamhet och kärlek till er!

Just nu sitter jag på stranden i Aten i Grekland, jag tittar ut över det vackra, gröna vattnet och ska precis gå in i en intensiv skrivfas och skriva Lev i din kraft.

Precis, här, just nu så översköljs jag av underbar inspiration, så starkt, en sådan oändlig tacksamhet jag känner i varje cell inför mitt arbete med att få skriva denna bok Lev i din kraft.

Jag har träffat och haft kontakt med så många människor under året som har förändrat sina liv med hjälp av attraktionslagen. Jag är så tacksam att jag får dela era resor, att få se er utveckling och se er lyckas, det är den största behållningen av mitt arbete! Tack till er alla!

Mitt 2014 har varit väldigt omtumlande och ett av mina mest utmanande år någonsin. När jag ser tillbaks på det är det ett år som jag verkligen har lärt mig oerhört mycket av, på gott och ont.

Jag känner en enorm tacksamhet att jag själv har fått testa och prova mig fram för att verkligen hitta tillbaks till min kraft. Genom att jag varje dag väljer att leva i medvetenhet, så skapar jag ständigt nya verktyg för oss alla att använda. Det är med glädje som jag verkligen kan känna att det gångna året har gett mig så mycket. Tillit, tro och väldigt mycket kärlek från er alla som följer mitt arbete.

Min mission i livet är att verkligen i grunden hjälpa människor och utvecklas, att våga drömma, hoppas och leva sina liv till fullo, i varje sekund.”Lev i din kraft” är uppföljaren till ”Lev din dröm”, denna bok handlar om kraften i oss själva, i Universum och hur vi alla är ett i ett stort elektromagnetiskt fält. I denna bok vill jag att vi alla ska förstå att vi är verkliga medskapare till våra liv. Genom att vi förstår hur allt hänger ihop, i mikrokosmos och makrokosmos, så kan vi alla bli mer medvetna skapare av vår egen framtid.


”Lev i din kraft” är en fördjupning kring attraktionslagen och det Universum vi lever i. Jag har studerat Universum och dess naturlagar i över 30 år, jag har läst litteratur från de stora andliga ledarna, jag har intresserat mig för kvantfysiken som vittnar om att vi lever i en ny tid på ett vetenskapligt sätt. Jag är en väldigt andlig person och mitt arbete är kanaliserat. Budskap och visdom kommer till mig, om mänskligheten och den tid vi lever i. Det kommer nya intressanta forskningsrön om hur vi människor är uppbyggda och hur vi alla lever i ett stort ”oneness”, ett elektriskt fält där våra energier ständigt är förbundna med allt i Universum.


Att skriva ”Lev i din kraft” känns både spännande och utmanande. Den går djupare än min förra bok ”Lev din dröm”. Syftet med den här boken är att vi alla verkligen ska förstå i hjärtat att vi själva skapar våra liv. Det krävs transformation för att vi verkligen ska leva i det underbara flöde som Universum erbjuder oss, just för att vi lärt oss på ett annat sätt från början. Det tar tid att lära nytt, minns att vi länge trodde att jorden var platt och det motstånd som människor som ville visa motsatsen mötte. Det har varit en lång process men det har varit värt varenda sekund att verkligen studera, ta in och pröva mig fram i att vara en kraftfull medskapare till min egen framtid.


Att hitta och leva i sin kraft är en gåva för oss alla. Vi är alla lika och vi kan alla leva i flödet och skapa de liv vi drömmer om. Vi har alla olika förutsättningar, men vi kan alltid göra det bästa vi kan utifrån de förutsättningar vi har.

Det är en ny tid och vi lär oss och utvecklas varje sekund. Vi behöver bli medvetna och se på allt vi har lärt oss med nya ögon då gamla trosföreställningar inte längre behöver vara sanna.

I denna bok är min önskan att du ska förstå hur allt förhåller sig, på ett andligt plan men även på ett kvantfysiskt, neurobiologiskt plan.


Vi vill gärna ha vetenskapliga bevis på det vi tror på. Det bedrivs mycket forskning inom det kvantfysiska området nu, världen över. Vi håller på att skapa en ny tid och en ny vetenskap. Och det den nya vetenskapen vittnar om är det som många av oss redan upplever och lever efter. I slutet av boken finns en referenslista över litteratur jag rekommenderar för den som vill läsa mer.

”Lev i din kraft” kommer att ge dig förklaringar på hur vi fungerar, på hur vi kan bli de kraftfulla människor vi egentligen är. Det handlar inte om att vara stark, det handlar om att frigöra sin egen kraft och förverkliga sig själv. Det ger kraft och kraften är alltid din. Bara din!
Jag önskar att du inspireras av min läsning! Ljus och kärlek, Helena-Magdalena168 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page