top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Kan man förverkliga alla sina drömmar med hjälp av tankens kraft & attraktionslagen?

Den frågan ställde jag mig själv för nästan 10 år sen. Med all ödmjukhet så är mitt svar ja. Vi kan alla förverkliga våra drömmar genom att använda oss av kreativ visualisering, tankens kraft och attraktionslagen.


Vi har alla olika drömmar och de drömmar vi kan föreställa oss kan vi också skapa. Inga drömmar är för stora och inga drömmar är heller för små. Vi kan bara föreställa oss våra egna drömmar utifrån var vi befinner oss känslomässigt. Under vissa perioder av livet så är vi mer lågmälda med mindre drömmar medan under andra perioder när vi är vid gott mod så är drömmarna större.


Men hur gör man då? För det första så är det såklart viktigt att tillåta sig att sätta fokus på det du vill ha i ditt liv (vi har ofta en tendens att hålla fokus på det vi inte vill ha). Men, var klar och tydlig. Skapa gärna en livsvision i hur du vill leva ditt liv. Beskriv ditt liv när det är precis så som du önskar (du behöver inte ha alla detaljer klara utan mer i det stora hela) föreställ dig sedan att ditt liv är precis så som du önskar redan nu.  Det är detta som är kreativ visualisering och det är oerhört kraftfullt. Föreställ dig hur du vill att det ska vara som om det redan är din verklighet! Dagdröm om ditt nya liv och känn hur fantastiskt det känns.

Jag skapade en livsvision 2011, med väldigt stora drömmar och jag liksom utmanade Universum för att se om det skulle kunna fungera. Och det fungerade. Jag är både ödmjuk och oändligt tacksam för det liv jag skapat genom min livsvision. Jag skapade en helt ny framtid och karriär. Jag lever ett sådant liv som jag knappt skulle vågat drömma om förut. Jag arbetar med det jag älskar att göra; att skriva och föreläsa och ge konsultationer. Min längtan efter att få vara mer utomlands gjorde att jag skapade möjligheten att vara digital nomad och kunna arbeta varifrån jag vill i hela världen. Det senaste är att ha skapat ett holistiskt center på Västkusten tillsammans med min älskade man (som jag också föreställde mig att jag skulle träffa).


De senaste åren har varit en oerhört spännande resa. Jag önskar att alla ska våga utmana sig själva och skapa de liv de drömmer om. För vi är alla så värda att leva våra liv i lycka, glädje och frihet. För dig som vill veta mer så finns min första bok Lev din dröm som ljudbok (länk längre ner i inlägget), jag skrev den efter att ha skapat mina livsmål och saker och ting hade börjat manifesterats för mig.

Året efter skrev jag Lev i din kraft, som även den kommer som ljudbok i höst.


Här är några kortfattade råd om hur du kan lyckas: Rikta fokus på hur fantastisk du är och på allt underbart du har i ditt liv! Känn tacksamhet, för tacksamhet attraherar ännu mer att vara tacksam för!

Gör en klar och tydlig livsvision över vilket liv du vill leva.

Föreställ dig att du lever det livet redan nu.

Utmana dig själv i att våga lyckas, våga ta chanser och ta till vara på de möjligheter som kommer i din väg.

Uppdatera din livsvision med jämna mellanrum.


För dig som verkligen vill lyckas så står inget annat i vägen för din egen lycka än dig själv! Jag har en kurs den 10 – 11 oktober Lär dig använda tankens kraft och attraktionslagen här på The Lighthouse så för dig som verkligen vill skapa förändring i ditt liv så kan den vara en bra start. Du hittar kursen här: https://www.thelighthouseonsala.com/event-details/lar-dig-anvanda-tankens-kraft-attraktionslagen-helgkurs


Nu startar jag återigen min omtyckta webb-kurs Lev i frihet via webb, med start den 22/10! Här är länk till den: https://www.helena-magdalena.se/events-1/lev-i-frihet-lar-dig-anvanda-attraktionslagen-via-webb – Passa på nu medan det är early-brid pris! OBS! Om du börjar prenumera på mitt nyhetsbrev på www.helena-magdalena.se så får du även just nu en rabattkod till Lev i frihet.


Lev i framgång kommer också lite senare i höst – om du är intresserad av den så håll koll på mina hemsidor: och www.thelighthouseonsala.com



I detta blogginlägg hittar du länk till Nextory, där kan du lyssna på Lev din dröm:

Satsa på dig själv och skapa det allra bästa livet för dig! Du kommer aldrig att ångra dig.

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena!


25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page