top of page

I kväll samlas vi ljusbärare sida vid sidaNu, så här den mörkaste dagen på året, dagen för midvintersolståndet så sitter jag i skymningen och reflekterar... Solen har precis gått ner och Månen lyser över havet. Månen befinner sig just nu i Fiskarna tillsammans med Neptunus. Det är väldigt fina, inspirerande aspekter denna mycket speciella dag.

I förra veckan bytte både Jupiter och Saturnus tecken från Stenbocken och in i Vattumannen och i dag är de väldigt nära varandra i ”Den stora konjunktionen”. Vi är nu mitt i detta stora skifte. Jupiter och Saturnus möts var 20:e år! Bara det i sig är stort! Men de senaste 200 åren har de mötts i jordens olika tecken och element, den stora skillnaden är att de nu möts i Lufttecknet Vattumannen! De kommande 200 åren kommer de att mötas i luftens element. Luftens element handlar om tankar, idéer och kommunikation och de tecken som ingår i luftens element är Vågen, Vattumannen och Tvillingarna! Så nu får vi äntligen luft under vingarna! Vi har verkligen skakats om och vaknat upp under 2020 detta oerhört märkliga år då världen stannade, en tredjedel av jordens befolkning har levt i lockdown och i stort sett hela världen har levt med restriktioner! Så nu är det som att vi alla känner I want to break free! Det är tonen för 2021 – vi vill vara fria!! Fria som vindarna! Hela 2021 kommer präglas av att vi vill återfå vår frihet och att vi vill skapa en ny värld! Med jordens element så har vi ända sen 1800-talet byggt upp hela industrialiseringen. Att använda jordens resurser på olika sätt och syftet har varit utveckling men också ekonomi såklart. Under 2020 har vi insett att vi är väldigt små och att lycka och frihet inte kan köpas för pengar! Vi har alla fått vakna upp och bli tacksamma för vårt liv på helt andra sätt. Våra planer har omkullkastats gång på gång, det är verkligen Uranus energier i luften. Uranus står för kaos, chock och förvirring och uppvaknande!!

2020 var ett väldigt karmiskt år för världen! Men också för var och en av oss människor!

I kväll möts två av vårt solsystem mäktiga planeter som jag skrev ovan. Dessa både sägs ha mötts över Betlehem vid tiden för Jesus födelse. De vise männen, som var mager, astrologer från Kaldéen visste att den konjunktionen skulle ske och vandrade för att hitta världens frälsare. Står vi också in för världens frälsning? Men på ett helt annat sätt denna gång? Jesus kom till världen för att påbörja förhöjning av energier och frekvenser – genom The Christ Conciousness. Kan det vara så att vi nu står inför nästa stora frekvenshöjning? Ja jag har en känlsa av det. Jag har en känsla av att det är nu en ny värld ska födas då den gamla faller så som den gjort 2020.

I hela mitt liv så har jag levt mitt andliga uppdrag och jag har längtat efter denna uppstigning som skulle komma. Så många gånger jag har pratat och föreläst om den nya tiden och Vattumannens tidsålder med frekvensökningar och ökad medvetenhet! Min känsla är att det är det som sker nu precis omkring oss – över hela världen! Nu kickas Vattumannens tidsålder igång på riktigt. Energierna av Vattumannens tidsålder har påbörjats sedan kanske 50 år! Ni vet hippierörelsen med Love, peace och understanding och musikalen Hair med den mäktiga låten The Age of Aquarius!! Nu är vi här! Kan ni föreställa er att det verkligen händer i detta nu? Vi är många själar som har valt att vara på jorden just i denna märkliga och mäktiga tid! The Blue Ray Souls, Indigobarnen, Kristallbarnen och Diamantbarnen, för att hjälpa till att höja i högre frekvens. Vi är alla ett och vi strålar vårt ljus tillsammans! Jag känner en enormt ödmjuk tacksamhet att få vara här på jorden just i denna stund och hela mitt livskall i 30 år har handlat om upplysning och den nya tiden. Så i dag fullbordas kanske min karriär, tänker jag och ler. Jag blickar ut mot havet i skymningen och lyssna på I AM LIGHT – så stämningsfyllt! Om några timmar kommer några av mina vänner och vi ska gå ner till havet och hedra den nya tiden genom att, tillsammans med många andra människor, på många andra platser, tända eld för att välkomna ljuset!

Sida vid sida samlas vi ljusbärare för att höja frekvensen över jorden! Vi är alla ett <3 Jag kommer att livesända en meditation i från havet i kväll – alla är välkomna att vara med! Här är eventet: https://www.facebook.com/events/3591762534177600


Ljus och kärlek, Helena-Magdalena
365 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment


Underbart ! Jag var med på en stor global meditation igår kl 19:22 och det jag kände var faktiskt ett lugn och glädje ! Började spontant att le! fast jag blundade . (Brukar annars kännas så kraftfullt för mig vid meditationer och på annat sätt). När jag nu idag gick in hör och läste vad du skrivit så fick jag dock ett otroligt starkt energipåslag (starka rysningar i heeeela kroppen ). Underbart ! Tack ! Jag fyllde även år den 12/12 så jag är dessutom skytt och är kopplad till Jupiter med, lite kul i sammanhanget.

Like
bottom of page