top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-Nätt

I ett vitt hus vid havet...

I ett vitt hus vid havet...




Tidigare bodde vi ute på Särö, en vacker idyll söder om Göteborg. Vi levde i denna skärgårdsmiljö under många år. Jag gick runt ön, längs med havet, på ändlösa promenader året runt. Jag följde svanfamiljen och årstiderna i allt det vackra. Samtidigt visualiserade jag att jag skulle bo i ett vackert, vitt hus med havsutsikt och där skulle jag sitta och skriva mina böcker, skapa, sjunga och arbeta. Inom mig fanns känslan av att jag skulle sitta i ett runt torn och skriva.



Detta är närmare 10 år sen och jag kunde känna känslan inom mig att jag skulle vara lite äldre och att jag skulle ha fått ännu mer livsvisdom. Under den tiden arbetade jag som chef på kommunen och mina döttrar var tonåringar. Jag gick och gick och blickade upp mot de vackra husen och kände att en dag ska jag sitta i ett sånt hus, blicka ut över havet och skriva. Jag visualiserade att jag då även skulle ha kurser utomlands och att resa skulle vara en del av mitt arbete.

Det kommer en så stark känsla av ödmjukhet över mig då jag verkligen ser att allt har skapats nu. Det har gått några år och jag summerar att jag har blivit författare, jag arbetar på heltid med det jag älskar och jag driver kursverksamhet i Sverige, Finland och Grekland. Dessa år har gett mig oändligt och jag känner en enorm tacksamhet för att jag vågade hoppas, jag vågade tro och jag vågade drömma.



Till sommaren skapar vi, jag och min älskade man, boende och kursgård i detta oerhört vackra hus vid havet. Med skrivtorn, healingrum och tempel. Slutligen så förverkligas min livsvision till fullo.

Att det är just detta hus har en spännande historia och denna del av drömmen har varit på väg att manifesteras i flera år.


För tre år sen var jag på möte på Arken Spa inför ett arbete vi skulle göra. Jag satt och pratade med hotelldirektören Maria Boteus. Då berättade hon att hennes pappa Christer Boteus höll på att skriva en bok om flera olika medium. Jag sa att han var välkommen att kontakta mig om han ville, vilket han gjorde. Christer och jag träffades och vi kom överens om att jag skulle delta i hans bok. Så därmed blev jag inbjuden till hans hus i Onsala.

Några dagar senare åkte jag ner till Onsala. Jag hänfördes av det vackra huset med vidsträckt havsutsikt över Onsalafjorden. Då berättade Christer för mig att han hade planer på att göra ett parhus av huset och frågade om vi var intresserade av att bo i ena delen. Det var vi verkligen. Sen har det runnit vatten under broarna under ett par år, men till slut har vi skrivit kontrakt. Det är ju så att allt har sin tid och nu är det vår tid.

Boken som Christer skrev heter: I kontakt med den inte världen och där är vi flera medium som berättar om vår medialitet. Boken finns här: https://www.bokus.com/bok/9789188559555/i-kontakt-med-den-inre-varlden/




I alla fall så har vi skrivit kontrakt och kommer starta School of Successful Living, som vår kursgård ska heta, i juni 2020. Jag kommer hålla kurser, meditationskvällar och annat där. Vi kommer även att bjuda in andra, spännande kollegor som kommer till oss och håller kurser. Så, det kommer bli underbara dagar och kvällar där, fyllda av inspiration och visdom.

Namnet School of Successful Living står för att vi alla kan utveckla vårt allra högsta bästa. Success - framång för mig är självförverkligande, att leva sina drömmar, förverkliga sitt heliga kontrakt och uppfylla sitt högsta syfte! När vi gör det så lever vi i harmoni och balans med Universum. Så, vi kommer ha kurser och föreläsningar som bidrar till detta. Det kommer vara kurser i attraktionslagen, astrologi och andlighet. Det kommer vara musik och meditationer och vi önskar skapa ett hus fyllt av värme, kärlek och gemenskap med en värme som välkomnar alla in i hjärtat.



Det känns oerhört fint att vi gör det tillsammans jag och min älskade man Jörgen. Att vi kompletterar varandra så fint och kan skapa detta tillsammans.


Så, snart sitter jag i ett vitt hus vida havet, i skrivtornet och skapar. Jag ryser när jag skriver det och, åter igen, hänförs jag av hur Universum skapar synkronicitet och förverkligar våra högsta drömmar. Jag är oändligt tacksam...


Välkommen till School of Succesful Living <3

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena och Jörgen!

440 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page