top of page

Horoskop tara 26/1 - 23/2

Välkommen till Tara

Visst är det din tur nu! Är du också mitt i livet, förbi småbarnsfasen, och letar efter en kompass till ditt nya jag? Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter? Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor?


Då är Tara tidningen för dig! Fina erbjudande på vår hemsida. https://www.tara.se/


Horoskop Tara nummer 2/21

för tiden 26/1 – 23/2


Ingress: Det är en spännande period då vi har flertalet planeter i Vattumannen. Vattumannen är elementet luft som bidrar med spännande tankar och idéer, en stark längtan efter frihet och att hitta nya lösningar på gamla problem. Så nu får vi ny frisk luft att andas!


Väduren 21/3 – 19/4

Du är verkligen social och möter nya spännande människor, antingen i verkliga livet eller via Internet. Du är engagerad, driven och motiverad och siktar på att uppnå dina stora drömmar i livet. Det är en härlig tid, passa på att umgås med vänner!


Oxen 20/4 – 21/5

Du visar framfötterna, kommer med intressanta idéer och har fullt fokus på din karriär under denna period. Du är oerhört motiverad och driven och kan lyckas hur bra som helst med de förändringar du önskar i din karriär! Inget kan hindra dig nu!


Tvillingarna 22/5 – 20/6

Studier och utbildningar lockar dig nu. Du är nyfiken och vetgirig och hela året är perfekt för vidareutveckling för dig. Du längtar efter att resa och i väntan på ett bättre världsläge så planera in de resor du vill göra längre fram, det ger inspiration.


Kräftan 21/6 – 22/7

Det är en perfekt tid att se över de delar av din ekonomi där andra är inblandade; lån, delägarskap och liknande så du känner en större trygghet. Under denna period är det också fint för dig att få ägna dig åt ditt inre jag, meditation passar perfekt!


Lejonet 23/7 – 22/8

Du ägnar perioden åt dina relationer, med vänner och med din partner. Giftermål kan ligga i luften. Om du är singel så kan kärleken dyka upp nu. Du är driven och motiverad och din karriär ser lysande ut, använd de kreativa idéer som kommer till dig nu!


Jungfrun 23/8 – 23/9

Du är driven och motiverad och du hinner med hur mycket som helst på dagarna! Arbete, träning och renlevnad är i fokus och du skapar nya vanor. Det är perfekt för dig att söka kurser för att förkovra dig. Resor lockar så gör härliga planer för framtiden.


Vågen 24/9 – 22/10

Wow, det är en härlig tid för dig nu! Du är kreativ, charmig och bjuder absolut på det bästa av dig själv. Du längtar efter att roa dig, att vara i lyxiga miljöer så passa på att unna dig att ha en härlig tid. Personlig utveckling och nya mål är perfekt.


Skorpionen 23/10 – 21/11

Hem ljuva hem är ditt motto denna tid. Du vill försköna ditt hem antingen via ny design, renovering eller så planerar du inför en flytt. Du trivs bäst i hemmets vrå tillsammans med dina närmaste nu. Du omsluter din partner och dina vänner i kärlek!


Skytten 22/11 – 21/12

Nätverk, kurser och utbildningar lockar dig nu. Du är nyfiken och vill förkovra dig och bolla spännande tankar och idéer tillsammans med andra. Du får ny motivation på jobbet och du har verkligen vind i seglen så sikta högt och dela dina visioner.


Stenbocken 22/12 – 19/1

Du har utvecklats mycket de senaste åren och du längtar efter att känna en större frihet så du sätter din ekonomi, dina värderingar och din trygghet under lupp nu. Var och hur kan du växa? Vad är trygghet för dig? Sätt nya mål som passar ditt nya jag!


Vattumannen 20/1 – 18/2

Nu är det din tid på året! Solen lyser på dig och du visar för världen vem du är och vad du vill, som alltid fylld med härliga tankar och idéer. Frihet, självständighet framåtanda och utveckling präglar ditt år och denna tid lägger grunden för ditt år.Fiskarna 19/2 – 20/3

Det passar dig perfekt att få tillbringa mycket tid för dig själv nu, att meditera, yoga och att komma i kapp dig efter året som varit. Skriv, måla, dansa och skapa på olika sätt. Det är även gynnsamt för dig att studera och fördjupa dina kunskaper.


Astrolog: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt914 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page