top of page

Horoskop Jupiter / Uranus konjunktionen 21 april 2024

Horoskop för konjunktionen Jupiter och Uranus april 2024!


Årets största astrologiska händelse står för dörren!Nu fokuserar vi på det stora och omvälvande mötet mellan de yttre planeterna Jupiter och Uranus, som sker på 22* i Oxens tecken den 21/4 kl: 02:27 (CET).


Det sker strax efter förmörkelsetiden mars/ april som påbörjas med fullmånen i Vågen den 25/3 och avrundas med nymånen i Väduren den 8/4. Jag skriver mer om det i ett annat inlägg. Det står för stora genombrott i våra liv! Därför har jag skrivit inom vilket livsområden det sker för de olika tecknen. Om du vet ditt ascendenttecken så läs horoskopet för både ditt stjärntecken och ditt ascendenttecken. Du kan räkna ut ditt horoskop på www.astro.com för att få reda på din ascendent.Expansiva lyckoplaneten Jupiter möter förändringarnas planet Uranus i en konjunktion i Oxen tecken! Då det är de yttre planeterna som möts så kommer det påverka stora delar av världen.

 

Senast Jupiter och Uranus möttes var för 14 år sen, då i Vattumannens tecken, i maj 2000. Det kan tolkas som att det var det som skapade den stora it-bubblan, dot.com som senare sprack med stora effekter på samhället. Det ledde också till att datorn utvecklades och till många fler spännande innovationer. Så kommer ske även nu. Jag har skrivit ett separat inlägg om världshoroskopet för denna mäktiga händelse. Se separat blogginlägg.

I våra personliga horoskop kommer denna häftiga konjunktion att påverka oss alla. Du kan tänka att det är en tid för genombrott och snabba förändringar som leder till positiva resultat i ditt liv.

Nedan ser du inom vilket (hus) livsområde denna konjunktion bildas. Se nedan!
Väduren

När Jupiter och Uranus kommer i konjunktion i Oxen, kommer du att uppleva en spännande tid i ditt liv. Med ditt andra hus i Väduren, som representerar dina finanser och ditt självvärde, kan du förvänta dig en ökad känsla av värde och välstånd.

Under denna transit kan du få oväntade inkomster eller chanser att skapa värde genom ditt arbete eller dina investeringar. Du kanske får nya idéer om hur du kan tjäna mer pengar eller hur du kan investera pengarna på ett smart sätt.

Men det är inte bara pengar som räknas utan också ditt sätt att använda dig av dina personliga resurser.

 

Oxen

När Jupiter och Uranus möts i konjunktion i ditt första hus, Oxen, kommer du att känna en explosiv energi som kommer att påverka din personliga utveckling och självuppfattning. Detta är en tid för självförnyelse, upplevelser och ökat självförtroende.

Under denna transit kommer du att få nya idéer om vem du är och vad du vill göra med ditt liv. Du kanske känner dig inspirerad att ta upp en ny hobby, eller att börja lära dig en ny kompetens. Du kommer också känna en större öppenhet för att utforska nya världar och att våga ta risker. Ditt nya jag träder fram!

 

Tvillingarna

När Jupiter och Uranus möts i konjunktion i ditt tolfte hus, där Oxen representerar din intuition och din koppling till det andliga, kommer du att uppleva en expansion av din inre visdom och kreativitet. Detta hus står för din övernaturliga förståelse, dina drömmar och din själ.Under denna transit kommer du att upptäcka nya sätt att tona in med ditt inre själv, och du kommer att få en större förståelse för din plats i Universum. Du kan också uppleva en ökad intuition och en större förmåga att förutspå händelser och trender.

 

Kräftan

När Jupiter och Uranus möts i konjunktion i ditt elfte hus, där Oxen representerar dina sociala relationer och dina vänner, kommer du att uppleva en explosion av sociala aktiviteter och möjligheter att träffa nya människor. Detta hus står för dina förhoppningar, dina vänner och din sociala grupp.

Under denna transit kommer du att få många chanser att utöka ditt sociala nätverk och att möta människor som delar dina intressen och värderingar. Du kanske hittar en ny soultribe eller ett nytt socialt sammanhang, som du känner en djup koppling till.

 

Lejonet

När Jupiter och Uranus möts i konjunktion i ditt tionde hus, där Oxen representerar ditt yrke och dina långsiktiga mål, kommer du att uppleva en enormt kraftfull transit som kan ge dig livsförändrande karriärmöjligheter. Detta hus står för dina mål, dina ambitioner och ditt arbete. Under denna transit kommer du att upptäcka nya sätt att utveckla din karriär och att göra en större påverkan i världen. Du kanske får en ny position eller en befordran, eller så kanske du startar ett eget företag eller projekt.

 

Jungfrun

När Jupiter och Uranus möts i konjunktion i ditt nionde hus, där Oxen representerar dina världsåskådningar och dina resor, kommer du att uppleva en enormt expanderande transit som kommer att utöka dina horisonter och din världsuppfattning. Detta hus står för din filosofi, din tro och din längtan efter kunskap.

Under denna transit kommer du att känna en större vilja att resa och att upptäcka nya platser och kulturer. Du kanske får chansen att besöka en plats du alltid har drömt om, eller så kanske du upptäcker en ny del av dig själv genom dina resor.

 

Vågen

När Jupiter och Uranus möts i konjunktion i ditt åttonde hus, där Oxen representerar din ekonomi, dina delade resurser och dina intimaste relationer, kommer du att uppleva en transformativ transit som kommer att ändra hur du tänker på pengar och kärlek. Detta hus står för dina finanser, dina värden och dina behov.

Under denna transit kommer du att få en bättre förståelse för vad som gör dig lycklig och nöjd i dina relationer, och du kommer att kunna skapa en större intimitet och närhet med de personer som är viktiga för dig.

 

Skorpionen

När Jupiter och Uranus möts i konjunktion i ditt sjunde hus, där Oxen representerar dina närmaste relationer och dina partnerskap, kommer du att uppleva en magisk transit som kommer att fördjupa dina band med andra människor. Detta hus står för dina nära relationer, dina partnerskap och din sociala förmåga.

Under denna transit kommer du kunna skapa en större känsla av gemenskap och sammanhållning med de som är nära dig. Du kommer att kunna förstå andras behov och känslor på en djupare nivå, och du kommer att känna en större kärlek och kompassion för de som är viktiga för dig.

 

Skytten

När Jupiter och Uranus bildar konjunktion i ditt sjätte hus, där Oxen representerar ditt arbete och din hälsa, kommer du att uppleva en kraftfull transit som kommer att förändra hur du ser på både ditt arbete och din hälsa. Detta hus står för dina dagliga rutiner, ditt arbete och dina hälsorutiner.

Under denna transit kommer du att känna en större motivation att arbeta hårt och att uppnå dina mål på jobbet. Du kommer också att känna en ökad tillfredsställelse av att vara till hjälp för andra och att göra en positiv skillnad i din omgivning.

 

Stenbocken

När Jupiter och Uranus möts i konjunktion i ditt femte hus, där Oxen representerar din glädje, din lekfullhet och dina romantiska relationer, kommer du att uppleva en livsbejakande transit som kommer att förändra hur du upplever kärlek och äventyr. Detta hus står för dina hobbies, dina kreativa uttryck och din lekfulla sida.

Under denna transit kommer du att känna en större öppenhet för äventyr och nya upplevelser. Du kommer att känna en ökad glädje och livsgnista, och du kommer att kunna uppleva nya och spännande saker.

 

Vattumannen

När Jupiter och Uranus möts i konjunktion i ditt fjärde hus, där Oxen representerar ditt hem, din familj och dina rötter, kommer du att uppleva en transformativ transit som kommer att förändra hur du upplever trygghet och stabilitet i ditt liv. Detta hus står för dina närmaste relationer, din barndom och din familjs historia.

Du kommer att få en större förståelse för vad som gör dig trygg och stabil, och du kommer att kunna skapa en mer harmonisk och välkomnande miljö för dig och dina närmaste.

 

Fiskarna

När Jupiter och Uranus bildar konjunktion i ditt tredje hus, där Oxen representerar din kommunikation, ditt nätverk och din nyfikenhet, kommer du att uppleva en stimulerande transit som kommer att förändra hur du kommunicerar och uppfattar världen. Detta hus står för din kommunikation, din närhet och din sökande efter kunskap.

Under denna transit kommer du att uppleva en ökad förmåga att uttrycka dig själv och att kommunicera med andra. Du kommer att känna en ökad nyfikenhet och en större längtan efter att utforska nya idéer och koncept.Astrolog: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
2 726 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page