top of page

Hej i vårsolen!


Hej!


OBS!! Uppdatering!!

Tiderna för medial vägledning tog slut på BokaDirekt inom en timme.

Men följ mitt nyhetsbrev, jag lägger upp tider löpande framåt.

Jag kommer vara i Portugal och ha kurs nu i några veckor, men när jag kommer hem kan jag lägga upp nya tider. Det är lättare att planera lite mer vecka för vecka.

Tack för ditt tålamod!


Jag hoppas allt är bra med dig och att vårsolen sänder vackra strålar på dig! Här kommer ett litet nyhetsbrev där det bland annat står mer om mina tidsbokningar. Nytt är att jag nu har tillgång till Humanovas fina lokaler i både Göteborg och Stockholm - du hittar mer info lite längre ner på sidan! Äntligen är den klar!!Under vintern och våren har jag skrivit min senaste bok Lev i ljuset - Lär dig kanalisera Jag inväntar releasedatum för boken! Då kan du också beställa den för förköp! Den som vill kommer också kunna beställa den signerad av mig. I samband med bokrelease kommer jag ge mig ut på en liten boksigneringsturné! Vattumannen Stockholm 31/5 The Lighthouse Onsala 7/6 Regnbågen Göteborg 8/6 och Bliss Varberg 14/6. Det kommer mer utförlig info om de olika ställena inom det snaraste. Föreläsning i Stockholm! Öppna upp för dina själsliga superkrafter och lär dig kanalisera! Min härliga vän och duktiga kollega Camilla Elfving har precis gett ut sin underbara bok Själens superkrafter och jag kommer hålla ett inspirerande event i Stockholm den 30/5 tillsammans!


Tider för samtal! Tack för ert tålamod med att vänta på tider att boka. Nya tider via telefon bokas via BokaDirekt som vanligt. Jag har lagt upp nya tider via BokaDirekt nu. Äntligen fick jag till mig var jag ska erbjuda personliga möten vid mina sittningar. Det blir i fina Humanovas lokaler i Göteborg och Stockholm. Prisjustering: Här ser du de nya priserna som gäller från och med 1/5 Tidsbokning via telefon: Medial vägledning 30 min 777: - Framgångscoachning attraktionslagen 30 min 777: - Astro Reading (45 – 50 min inspelad ljudfil) 1400: - Personligt möte i Onsala, Göteborg eller Stockholm Medial vägledning personligt besök 30 min 900:- Framgångscoachning - attraktionslagen 30 min 900:- Astroreading (45 – 50 min med inspelad ljudfil) 1500: - SMS FÖR PERSONLIGT MÖTE! Alla tider kommer inom det snaraste att gå att boka via BokaDirekt, men - till en början så sköter jag bokningarna via sms för Göteborg, Stockholm och Onsala så skicka sms på 0768-904 906Tidsbokning personligt möte GÖTEBORG 28/4 24/5 25/5 8/6 Humanova Södra Larmgatan 4Tidsbokning personligt möte STOCKHOLM (30/5) 31/5 (1/6) Humanova Skeppsbron 32, Gamla StanTidsbokning personligt möte på ONSALA 20/5 22/6 The Lighthouse Onsala Karsegårdsvägen 38, Onsala


Det var allt för nu! Jag önskar dig strålande och varma dagar i vårsolen! "Kom i håg att leva min vän - ty dagen som gått kommer aldrig igen" Ljus och kärlek, Helena-Magdalena122 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page