top of page

Ett underbart nytt år av nya spännande möjligheter! Välkommen 2023!


Hej vackra själ! Jag hoppas allt är bra med dig och att du har haft underbara dagar under storhelgerna! Här nedan har jag skrivit lite om det här med att hitta och dela sina gåvor med världen, att leva i frihet och framgång. Att lära sig att kanalisera och att lyssna till sin guidning och att skapa med attraktionslagen! Om dessa rader slår an en ton hos dig så ta dig tid att läsa texten... den ger värdefulla nycklar till dig. Själv har jag semester och jag har också haft Covid så jag har fått mycket tid till reflektion. I slutet av året blickar jag alltid bakåt. Under långhelgerna praktiserar jag att leva här och nu. I början av det nya året så blickar jag framåt. Kanske har du liknande ritualer och processer? Just nu hittar jag mina varför, min motivation och drivkraft som finns djupt inom mig och jag fylls av underbara idéer om nytt skapande! Jag mediterar och lyssnar till min guidning så jag vet vad jag är ämnad att göra under året. Kanske gör du också det? I mitten av januari vänder mars direkt och då är det dags att agera och sätta fart framåt! I dag fick jag guidning om mina 7-årscykler 7! I dag hörde jag en röst som sa: - Ditt liv går i 7-årscykler! Så jag fick gå in och lyssna lite mer noga och det blev så klart och tydligt! Precis när jag skriver detta så påminns jag om att 2023 bär siffran 7 (2+2+3 = 7) Du kan läsa mer om det i min blogg om astronumerologin för året, där kan du räkna ut ditt årstal. Mitt liv går i 7-årscykler, det har alltid gjort det och kommer nog alltid att göra det. Kanske gör ditt liv det med? För 14 år sen startade jag detta företag och de första 7 åren var det mycket fokus på attraktionslagen och kreativitet. Då gav jag ut mina första två böcker om just attraktionslagen. Den tredje skulle komma att vänta på sig. För 7 år sen aktiverades en mer spirituell tid för mig då vi startade vår första kurs i Grekland. 7 år av djup andlighet, djupt sökande och helande, läkande och introvert energi. Nu startar en ny 7 års cykel känner jag och det är dags att skriva den femte boken som faktiskt är en fortsättning på de två första böckerna Lev din dröm och Lev i din kraft. Jag känner så starkt att energierna ändras nu och de kommande 7 åren kommer jag utveckla mina kreativa gåvor än mer med andra böcker i andra genrer. Jag kommer fortsätta skapa vackra mantrasånger och jag kommer fortsätta söka efter livets mening, men min guidning säger mig att jag ska inspirera till kreativitet och skapande. Till att verkligen guida människor till att skapa en magisk kontakt med det underbara Universum som pulserar omkring oss. Att inspirera varje människa till att tro på och leva sina drömmar och utveckla sin kreativitet!Dolda diamanter! Som att vi föreställer oss såsom Elisabeth Gilbert skriver, att vi alla har en oslipad diamant inom oss. Kanske har du hittat din diamant och längtar efter att slipa den till sin fulländade skönhet. Eller så söker du ditt livs högre syfte för att ana din vackra diamant inom dig. Jag är helt övertygad av att vi har dessa dolda diamanter inom oss och att en av våra högsta uppgifter i livet är att hitta dom och slipa dom till de allra vackraste skatter. Framgång för mig är att leva sitt liv till fullo, att utveckla varje liten slumrande förmåga som vilar inom oss och att dela våra gåvor med världen! Så min femte bok blir just boken om det: Lev i frihet, kreativitet och framgång! Den kommer under 2023! Den är dels en uppföljning på Lev din dröm och Lev i din kraft, dels på Lev i ljuset – Lär dig kanalisera och Lev intuitivt – Hitta ditt livs högsta syfte. Alla dessa böcker guidar och vägleder dig till att kunna leka med energierna och öppna upp din egen guidning och ger dig verktyg till hur du kan göra. Så med den femte boken Lev i frihet & framgång eller vad den nu kommer heta syr jag ihop säcken för min Lev-serie, för nu i alla fall. Vad framtiden har att erbjuda får vi se. Men det kommer några andra böcker emellan, kanske är det så att om 7 år så fortsätter arbetet med mina Lev-böcker, man vet aldrig vad guidningen säger då. För när vi kanaliserar kommer vi i kontakt med det magnifika, vibrerande Universums energier, i vår kanal så kan vi både tona in och få information men det är också när vi kanaliserar som vi är magnifika medskapare till vår framtid. För det räcker inte med tankar när vi ska skapa vår framtid, det är när vi är i hjärtat och känsla och låter tankarna vara vår GPS som vi skapar och manifesterar det vi drömmer om. Så det är samma sak! Att lära sig kanalisera öppnar verkligen dörrarna till magin, till the spirit, till kreativitet och det förändrar våra liv och ger oss en underbar energiboost! Vi är alla ren energi för vi är själar på resa här på denna jord. När vi återkopplar kontakten till vårt själsliga hem, Universum, så förändras livet totalt. Det är då vi kommer i kontakt med vår inre diamant! Vill du också lära dig kanalisera och komma i kontakt med det magiska Universum som pulserar omkring oss?Passa på! Jag startar en ny 1-årig Lär dig kanalisera i februari på Holi, Haga i Göteborg och på Hälsans Hus, Söder i Stockholm Även att jag kallar den mediumutbildning så går de allra flesta dessa utbildningar för sin egen andliga och personliga utvecklings skull. Livet blir så mycket rikare, klarare och spännande när du kommunicerar med Universum. Passa på det finns ännu några platser kvar både i Göteborg och Stockholm, du hittar dom här!Information om mina böcker: Lev din dröm, Egmont 2014 (finns som ljudbok) Lev i din kraft, Egmont 2015 (finns som ljudbok) Lev i ljuset - Lär dig kanalisera, Vattumannen 2022 Lev intuitivt - Hitta ditt livs högre syfte, Vattumannen 2022 Alla böcker finns att beställa hos mig och få dem signerade. Lev i din kraft finns på Tidningen Nära Lev i ljuset - Lär dig kanalisera och Lev intuitivt - Hitta ditt livs högre syfte finns på Vattumannen och på Adlibris, Bokus mm Jag önskar dig en magisk helg fylld av insikter och energier! Ljus och kärlek, Helena-Magdalena <3


457 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page