top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-Nätt

En påminnelse om att hålla sina drömmar vid liv!


Livet har sina upp och nedgångar, det är liksom så livet är. När livet är uppåt så är det enkelt att ha stora visioner, drömma och föreställa sig allt det vackra man vill uppleva i sitt liv. Men de där gråa dagarna emellan eller ännu värre dagarna när allt tycks gå emot en, då är det svårare att hålla sina drömmar vid liv. Det är då vi behöver påminna oss om hur vi vill att det ska vara egentligen. Att våga tro på vår livsvision och att vi vågar ha modet och tro att allt vi önskar ska hända oss. De dagarna som livet känns som att det går i uppförsbacke försöker jag dagdrömma mig in i min drömvärld. Genast när jag gör det känner jag att jag byter frekvens. Jag har hittat väldigt bra vanor att fokusera på tacksamhet och att våga drömma mitt liv. För varje dag kommer jag närmare de mål jag satt upp just för att jag lägger fokus och tycker att det är viktigt att prioritera det.

Många som jag träffar har drömmar om livet men många som jag träffar har inga drömmar. Jag tycker det är intressant vad det är som gör att det är skillnad. Vad är det som gör denna skillnad? När jag är ute och håller kurser och föreläsningar så möter jag oftast dom som har drömmar, som vill ha förändring och som är intresserade av personlig utveckling. För om de inte varit intresserade hade de inte kommit!

Många som lärt sig om attraktionslagen har börjat leva sina drömmar och skapar sina liv med större medvetenhet. Till min stora glädje får jag ofta små berättelser ur livet från dessa personer och det är jag evigt tacksam för.

I alla fall för oss som har drömmar, visioner och mål med våra liv så är det viktigt att vi lägger tid och kraft på att föreställa oss att våra drömmar redan har gått i uppfyllelse. Ta en eller flera stunder varje dag och bara gå in och föreställ er att era liv ser ut som ni önskar att de ska se ut. Det är den viktigaste investering vi kan göra. Det innebär att vi är med och skapar våra framtida liv. Sedan många år har jag levt och arbetat varje dag med attraktionslagen; via bloggen, kurser och frågor om attraktionslagen. Allt jag önskat, i stort sett, har blivit manifesterat. Brinnande begär är viktigt här, vi måste brinna så mycket för det vi vill vara eller ha, vi behöver lägga in mängder av passion, v hela vårt hjärta för att verkligen kunna skapa det liv vi drömmer om. Våra mest dominerande tankar är det vi skapar, så då kan vi enkelt förstå vad vi kommer skapa. Det vi mest lägger vårt fokus på kommer manifesteras!

Så ta gärna en eller flera stunder varje dag och bara föreställ dig ditt drömliv, med de personer du vill ha med i ditt drömliv, på den plats du vill bo och att du får göra precis det du vill. Här kan man leka med tanken att vi har en hög inkomst oavsett vad vi gör, då klarnar det ofta ganska snabbt vad man vill göra egentligen. Vill man arbeta eller inte och i så fall med vad? Vill man kanske ha eget företag, eller vill man kanske inte arbeta alls? När vi arbetar med Livsvisioner på mina kurser så frigör det så många drömmar om att få vara kreativa och skapa. Så många skulle hellre vilja arbeta med det som är deras fritidsintressen om de fick välja. Vi har val, vi kan välja, vi kan förverkliga våra drömmar med hjälp av attraktionslagen. Många har gjort det utan att ens känna till attraktionslagen – den fungerar ju oavsett om vi känner till den eller inte, oavsett om vi tror på den eller inte. Det har den gjort sen den dag vi föddes! Det är en universell lag och det är just lag!

Njut av dagen!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena


84 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page