top of page

En poolare sommar!

"Annons för Poolgiganten"


Poolare sommar!


Nu kommer hösten och vi får kura skymning inne i skenet av levande stearinljus, eller vandra ute och titta på alla vackra färger som hösten bjuder på. Själv gör jag både ock, jag älskar att vara ute och vandra runt och sen gosa ner mig i soffan med eteriska oljor, tända ljus och lite yoga. När jag är nere på Onsala så passar jag på att gosa ner mig i vår varma jacuzzi. I fyrtio graders värme kryper jag ner och låter kroppen slappna av. Vattnet som omsluter kroppen är så välgörande. Jag önskar också att vi hade en större pool.

I somras var vi på besök hos en av våra underbara vänner. Han har en supersnygg pool i sin vackra trädgård.


Hans vackra pool blev snabbt en del av min semester. På morgonen tassade jag ut med morgonkaffet och satt på poolkanten en liten stund. Sen fick jag på mig bikinin och gick i det friska vattnet och simmade några längder innan jag gjorde yoga övningar på den lite grundare delen av poolen. På kvällen satt vi ute i den ljumma värmen, vi åt god middag i bersån, fåglarna kvittrade och humlorna surrade. Vår värds vovvar la sig till ro och kvällen var varm som vid medelhavet. Intill oss var poolen upptänd och inbjudande i den sena kvällen. Jag fick på mig bikinin och tassade bort och gick ner i det ljumma vattnet. Då insåg jag vilken lyx det är att ha en egen pool i trädgården. Det skulle jag med vilja ha. För njutning, för träning, för svalkande bad och för att det är så oerhört vackert med en pool i trädgården.


Jag är ofta på resande fot och på de hotell jag kommer till försöker jag alltid få till att det ska finnas pool. Oavsett om det är inomhus eller utomhus för det är en så lyxig känsla att få sträcka ut sig i vattnet och simma några längder. Eller att bara stå i det ljumma vattnet och göra andningsövningar för att få ner stressen. Vattnet lugnar verkligen. Det är som att bli pånyttfödd varje gång man har badat.


Nu har jag tittat runt lite på pooler och jag fastnade för Poolgiganten som finns i bland annat Göteborg. Deras hemsida är fylld av värdefull information som man behöver känna till för att ge sig på att förverkliga drömmen om en egen pool. Om man börjar bygga nu så kan man ha sin egen pool redan i sommar. Titta in på deras sida och inspireras.


Väl mött, Helena-Magdalena69 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page