top of page
Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Den missförstådda attraktionslagen!




Jag har under de senaste månaderna på lite olika håll stött på lite olika sätt att uttrycka sig om attraktionslagen. Det har varit ganska häpnadsväckande att läsa om attraktionslagen på ett sätt som den inte alls fungerar. Som att det är egots verk på något sätt och som bara bygger på stark ego-vilja. Lite som fake-it-til-you-make-it med mycket betoning på fake.

Jag blir ledsen av det då jag förstår att människor har känt sig misslyckade då det inte har fungerat för dom och jag hoppas verkligen att de får till sig hur attraktionslagen fungerar egentligen.


Attraktionslagen är lagen om attraktion – det är en av Universums mest kraftfulla naturlagar och har väldigt lite att göra med vårt egos vilja. Om vi vill lära oss att förstå och leva med attraktionslagen så behöver vi lära oss att förstå att Universum består av energier och frekvenser och allt som är på samma frekvens som vår egen känslomässiga frekvens är det vi attraherar. Det är också grundläggande att vi har en tro på något som är större än oss själva (annars hänger det ju bara på oss).


Genom att vi lär oss att kommunicera med Universum genom våra känslomässiga frekvenser och har tillit till vårt högsta bästa genom en kraft så mycket mäktigare än vad vi någonsin kan föreställa oss så har vi kommit en liten, liten bit på väg.

Vi attraherar det vi sänder ut i vår egen känslomässiga frekvens, om och om igen.

Så om man verkligen vill förstå attraktionslagen så får vi, som Tesla sa, förstå energier och frekvenser.


Vi attraherar inte det vi önskar – vi attraherar det vi känslomässigt sänder ut!


Våra tankar och känslor är magnetiska det är därför det fungerar bra med kreativ visualisering då vi medvetet vill använda oss av lagen om attraktion för att skapa det vi önskar. Men, det är fortfarande så att vi attraherar mer av det vi sänder ut. Oavsett om det är bra eller dåligt!

I mitt sätt att undervisa inom attraktionslagen så arbetar vi först och främst med våra känslor, vårt inre välbefinnande och vårt mående. Det går liksom inte att spela att vi är glada och positiva, känslor är äkta. Vi behöver ta hand om oss själva på ett känslomässigt plan för att kunna komma upp på högre frekvens. Det finns ingen quick-fix däremot så kan det hjälpa oss att vi faktiskt börjar fokusera mer på hur vi vill att det ska vara än att bara bekräfta hur det är. För när vi börjar föreställa oss hur vi vill må, hur vi vill att det ska vara och att vi föreställer oss att våra liv blir bättre och bättre så är det som att trycka på en annan knapp i hissen! Det sker en förändring. Det vänder och livet blir lättare och lättare.


Tro mig jag har varit i det djupaste helvete och använt mig av känslans och tankens kraft för att skapa förändring. Allt sker inte över en natt, men en liten bit i taget. Som i min älskade fyr, ett steg i taget uppåt i frekvens. Vi utvecklas ständigt och framförallt när våra liv är i total kris, då tvingas vi utvecklas för att kunna ta oss framåt. Så, tillit, tro och tacksamhet.

Vi är magnifika medskapare till vår egen framtid och kreativitet är livskraft! Genom att vi eftersträvar utveckling (vilket vi är födda till) så är vi även medskapare till vår egen framtid – i samklang med Universum eller vad du nu vill kalla denna kraft. Sätter vi oss bara ner och lägger vårt öde fritt för någon eller något annat att skapa vår egen framtid så skapar vi ingen utveckling.


För att vi ska kunna leva i samklang med attraktionslagen så behöver vi förstå den i grunden och framförallt vi behöver hitta vår egen guidning och en kommunikation med en kraft som är så större och mäktigare än vad vi någonsin kan förstå!



Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

751 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentaris


bottom of page