top of page

Corona klingar av

Jag har tidigare skrivit mycket om astrologin i relation till Coronapandemin och när den dalar och tilltar. Dels att världen stod inför stora förändringar (krig?) med start i januari 2020. För när Saturnus och Pluto möts brukar det bli krig och ländernas gränser förändras eller stängs. Ja, nu vet vi vad som hände. I maj började retrogradern.


Planeterna, Jupiter, Saturnus och Pluto var retrograda och satte full fart i oktober, och andra vågen var ett faktum. Som jag har skrivit innan så går Jupiter & Saturnus vidare in i Vattumannen runt vintersolståndet den 21/12 och då kan vi förvänta oss att Corona börjar klinga av igen.

Dagens pressträffar handlar just om att man tror att toppen är nådd i december och sen klingar det av. Med tanke på hur bra det hela tiden stämmer med vad vi astrologer förutspår och hur de vetenskapliga beräkningar stämmer överens så är det fint att det går hand i hand. I USA och Canada har flera tidningar skrivit om astrologernas uttalande kopplat till detta. Bland annat i Financial Express. Intresset ökar för astrologin ☀️🪐🌍🙏🏻

174 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page