• Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt

ATTRAKTIONS LAGEN


📷


Attraktionslagen under vintern och våren!  

Hej! 

Jag vill börja med att önska dig en underbar vecka! 

Dessutom vill jag skriva till dig som ville gått min kurs Lär dig kanalisera, men som inte fått plats. Jag kommer starta en likadan kurs till, med start 14-15 mars, sen 9 - 10 maj, 29 - 30 augusti och 31 oktober - 1 november.

Maila mig via min hemsida för att anmäla dig!

Den kommer vara likadan som den som ligger ute i upplägg, tider med mera. Så snart jag hinner så lägger jag upp den på hemsidan. 

Jag är på semester under några veckor, men passar på med ett nyhetsbrev. Jag sitter här i Florida och solen har precis gått upp över havet. Om bara några timmar ska vi ge oss ut på kryssning till Jamaica, Cayman Islands, Mexico och Bahamas. 

För två år sen var jag också på kryssning i Karibien, tillsammans med tre härliga tjejer. Då var vi och lyssnade på underbara Esther Hicks. Esther och Jerry Hicks har verkligen varit två av mina största inspiratörer vad det gäller attraktionslagen! Så fantastiska människor.

För dig som kanske inte känner till Esther & Jerrys Hicks så är det dom som har skrivit ”Be så ska du få”, Skapa din framtid och Attraktionslagen bland andra. Esther kanaliserar en energi, en intelligens som kallar sig Abraham. Det har hon gjort i många, många år och de har hjälpt tusentals människor världen över att skapa och leva sitt allra bästa liv.

Attraktionslagen är en Universell visdom och kanske är vi många som på något sätt känt på oss att vi själva är medskapare till vår egen framtid.

För mig har det alltid varit en självklarhet och jag brinner alltid för att få människor att själva bli mästare i sitt eget liv, skapa sin framtid och manifestera det dom drömmer om. För att för mig så är jag helt övertygad om att när vi förändrar vårt sätt att se på verkligheten så förändras verkligheten. Genom åren har jag inspirerats mycket av Hicks, Napoleon Hill, Bob Proctor med flera och jag får ständigt påminna mig om vart jag är på väg, hur mitt mindset ser ut med mera.

När jag reste i väg på kryssning och lyssnade en vecka på Abraham -  Esther Hicks (Jerry lever tyvärr inte längre) så förändrades något djupt inom mig, som att känslan att allt är möjligt verkligen är det.

Jag funderar ibland på hur mitt liv sett ut om jag inte vågat lita till Universums mäktigaste lag; Lagen om attraktion. Mitt liv hade definitivt sett helt annorlunda ut och jag hade nog inte ens vågat försöka.

Under de veckor jag är här i USA och i Karibien så ägnar jag mig mycket åt meditation och personlig utveckling. Framförallt kommer jag lyssna på Bob Proctor och Dean Graziosi som är oerhört inspirerande. Så jag kommer vara fylld av inspiration när det är dags för mig att inspirera underbara människor hemma i Sverige och i Finland.

Min vision är att få alla människor att förstå att vi själva är magnifika medskapare till vår egen framtid och att vi själva har en enorm förmåga att skapa de liv vi drömmer om. Genom åren har jag nått ut till över en miljon människor; genom tv, blogg, böcker, föreläsningar och kurser! Det är jag oändligt tacksam för och min absolut största belöning är att jag fått se människor verkligen skapa sina underbara drömliv! Oavsett hur det drömlivet ser ut! Var och en blir salig på sin ranson. 

Vill du hitta och leva din högsta potential så kanske jag kan få möjligheten att inspirera dig! 


Först ut startar jag webb-kurserna:

Lev i frihet och Lev i framgång den 28/1.

Lev i frihet riktar sig till dig som vill förändra ditt liv; din glädje, lycka och att lyckas skapa de förändringar du önskar, att leva dina drömmar.

Lev i framgång riktar sig till dig som vill skapa en underbar karriär och satsa på att förverkliga dig själv och din högsta potential.

https://www.helena-magdalena.se/kalender

Föreläsningar: 

På fredagen den 31/1 har jag årets första föreläsning om attraktionslagen på Mölnlycke Yoga & Meditationscenter

Redan torsdagen den 6/2 har jag nästa på SSG i Göteborg

Den 19/3 föreläser jag om attraktionslagen i Alingsås.

Därefter är det på Harmoni Expo i Stockholm sista helgen i mars.

Dessa tre föreläsningar hittar du i mina event på Facebook:

https://www.facebook.com/events/hosting/


Kurser i Attraktionslagen:  Om du längtar efter att verkligen fördjupa dig i attraktionslagen och skapa förändring så rekommenderar jag mina kurser om Lev i frihet!

Den första är på vackra Arken Spa i Göteborg 1 – 2 februari

Den andra är på vackra Härmä Spa i Finland 4 – 5 april

https://www.facebook.com/events/hosting/
Jag önskar dig en underbar vecka och kom i håg att LIVET ÄR EN MAGSIK GÅVA! 

0 visningar
Kontakta mig 

HM Ivekrans-Inspiration AB 

Sven Hultinsgata 9 
Chalmers Teknikpark 

412 88 Göteborg 

info@helena-magdalena.com 

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

© 2023 by Personal Life Coach. Proudly created with Wix.com