top of page

Att laga mat!
"I betalt annonssamarbete med Sveriges Matkassar"


Jag lever tillsammans med en kock på deltid. Den tiden vi inte lever tillsammans har jag svårt för att hitta inspirationen i vad vi ska äta. Idétorkan är total och jag håller mig till samma rätter hela tiden. Då jag dessutom inte äter gluten eller mjölkprodukter har jag blivit väldigt begränsad och ganska uttråkad. Det där med matkassar är väldigt smart och att få maten levererad hem till dörren, framförallt nu i Coronatider, är perfekt! Jag försöker så mycket jag kan hålla mig för mig själv i dessa tider. Att leva online fungerar väldigt bra för oss här i Sverige.

Jag hittade sidan: https://sverigesmatkassar.se

där det är väldigt lätt att se vilka olika matkassar som passar och vilka som är de bästa just nu. När jag bläddrade runt kände jag min väldigt inspirerad, recepten såg väldigt trevliga ut. Det ser lika olika ut vid beställning, men flera av matkassarna är lätta att beställa ifrån. Likaså går det att få bra information och urval när man är intolerant och allergisk.


Linas matkasse ser trevlig ut, där går det också att vara flexibel. Men jag fastnade mest för Middagsfrid. De har många olika alternativ på kassar, väldigt trevligt presenterade. Här kan man få veganskt, flexitarianskt, lättlagat och dessutom har de flera väldigt trevliga tilläggskassar, som är perfekta inför julen.


Det känns också så bra att matvarorna är anpassade till att räcka till de måltider man ska laga så det inte blir matsvinn. Jag är annars specialist på att laga för många personer, vem är inte det som har varit många i hushållet och till slut är det bara jag kvar vissa veckor.

Jag är inte så jättebra på att komma på nya idéer och hitta inspiration för det finns en hel den råvaror jag inte har erfarenhet av att laga, så det blir ju dessutom som en matlagningskurs. Jag kanske kan impa på min man genom att lära mig mer om mat? Man vet aldrig!


Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

(Bild: sverigesmatkassar)


46 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page