top of page

fre 03 juli

|

HM Ivekrans Inspiration AB

Sommarkurs Lär dig kanalisera!

Välkommen till en magisk helg på vackra The Lighthouse, Onsala.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Sommarkurs Lär dig kanalisera!
Sommarkurs Lär dig kanalisera!

Tid och plats

03 juli 2020 10:00 – 05 juli 2020 14:00

HM Ivekrans Inspiration AB, Chalmers Teknikpark, Sven Hultins gata, Göteborg, Sverige

Om evenemanget

Sommarkurs – Lär dig kanalisera! 

Varmt välkommen på en alldeles magisk helg på The Lighthouse, Onsala! Vi kommer ägna tre dagar åt vår mediala utveckling. På vårt vackra the Lighthouse har vi möjlighet att kunna vara i vår underbara trädgård, i vårt växthus, på stranden eller i vår vackra kurslokal i huset. Vi har möjlighet att kunna erbjuda övernattning till så många som möjligt (säg till om du vill övernatta) Det blir som en underbar retreat med magiskt, medialt innehåll. Det är begränsat antal platser så först till kvarn! 

   

Dag 1 fredag 3/7  

Start kl: 10 

Denna första dag på sommarkurs Lär dig kanalisera fokuserar vi på dig. Ditt heliga kontrakt, din själsliga kod, din mediala förmåga. Under medial utveckling är det viktigt att du samtidigt arbetar med dig själv och stärker din egen guidning, öppnar upp ditt högre medvetande och undersöker din egen medialitet. När du lär dig att kanalisera kommer du kunna hjälpa dig själv och andra. Därför är en gedigen självkännedom grundläggande för din utveckling. 

Vi kommer ta kontakt med vår andliga ledare och lära oss hur vi kanaliserar och även hur vi kan använda oss av vårt högre medvetande för att hjälpa oss själva och andra. Genom att vi aktiveras/ initieras så blir kommunikationen med Universums olika dimensioner klarare och tydligare för oss. 

Lunch kl: 13 

Vi kommer gå igenom de olika själsgrupperna som är på jorden nu; Blue Ray Souls, Indigosouls, Chrystalsouls och Diamondsouls. Vi kommer även blicka tillbaks på svunna kontinenter för att du själv ska få större förståelse för din egen inkarnation på jorden i detta liv. 

Vi kommer även gå in lite på astrologi, på dina mest kraftfulla egenskaper. Utöver det kommer vi göra kanaliseringsövningar för att du ska få möjlighet att lära känna och förstå din egen mediala förmåga. 

Inga förkunskaper krävs. 

 Gemensam middag kl: 18:00 

 Dag 2 4/7 

Frukost kl: 8:30 

Start kl: 10 

Under denna andra dag på Lär dig kanalisera så lär vi oss fler olika sätt att kanalisera. Vi tränar mer på att kanalisera tillsammans och vi tränar även mer på kanaliserad skrift och att ge budskap till varandra. 

Vi lär oss även mer om färger, element, symboler och mer om det Universella språket för att vi ska bli säkrare att uppfatta och tolka tecken från Universum. Vi kommer även använda oss av tarot-kort och symbolkort för att öka vårt flöde i vår mediala förmåga. 

Lunch kl: 13 

Vi fortsätter träna med olika tekniker för kanalisering. 

Gemensam middag kl: 18 

Fullmånemeditation kl: 20 på stranden 

Vid vackert väder är vi på stranden nedanför huset, i annat fall så tänder vi ljus och möts på Punschverandan På söndagen den 5/7 kl: 06:44 är det fullmåne, med månförmörkelse i Stenbockens tecken. Vi mediterar i fullmånen och fullbordar det som är färdigt för oss. 

   

Dag 3 5/7 Frukost kl: 8:30 

Under denna dag fortsätter vi utveckla vår medialitet och vår förmåga att kanalisera. Vi tränar tillsammans och stärker våra grundläggande kunskaper Vi tränar på fjärrskådning och telepati. Vi använder oss av vår intoning för att kommunicera på ett djupare plan. Vi arbetar med de tekniker vi lärt oss och får träna på olika saker som tex fjärrskådning, telepati, psykometri, clairvoyance med mera. 

Lunch kl: 13 

Vi fortsätter att öva på det vi lärt oss 

Avslutning klockan 16  

Ta gärna med anteckningsbok och tarotkortlek (om du har en egen) annars tränar du på mina lekar och kan köpa en som passar dig bra efter kursen. 

Plats: The Lighthouse, Karsegårdsvägen 38, 439 31 Onsala 

   

Kurspris: 4 000:- inkl all fika, lunch och middag. 

Övernattning ( i mån av plats 1000:-/deltagare) 

   

Om The Lighthouse: 

The Lighthouse drivs av Helena-Magdalena och Jörgen Ivekrans-Nätt. Helena-Magdalena nås lättast vis sms 0768-904 906 eller mail info@helena-magdalena.com Jörgen nås lättast via telefon 070-956 83 55 

   

Anmälan: 

Anmälningsavgift är 1000:- och betalas i samband med anmälan, på eventet på hemsidan: www.thelighthouseonsala.com eller på www.helena-magdalena.se 

Anmälningsavgift återbetalas enbart i speciella fall. 

   

Övernattning: 

Det finns möjlighet till övernattning (i mån av plats) på The Lighthouse. 

Boka övernattning i samband med anmälan genom att kontakta oss. Priset för övernattning är 1000:- för fredag -söndag 

I annat fall är vi behjälpliga med att reservera och köra till närliggande vandrarhem eller hotell (Kungsbacka)

   

Hitta hit: 

The Lighthouse ligger på Karsegårdsvägen 38, Onsala utanför Kungsbacka. 

Det går tåg till Kungsbacka och buss 731 till Karsegården. 

Det finns parkering vid stranden nedanför huset. 

   

Varmt välkomna önskar Helena-Magdalena & Jörgen 

Presentation: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt 

   

Helena-Magdalena är entreprenör och har varit i hela sitt vuxna liv. Hon arbetar som författare och föreläsare hon är webbprofil och astrolog på Tidningen Nära och även astrolog på Tidningen Tara. Helena-Magdalena bedriver en omfattande kursverksamhet inom personlig och andlig utveckling i Sverige, Finland och Grekland. Varje vecka har hon även privata konsultationer som medium - intuitiv terapeut, framgångscoach, och social-media planner. 

Helena-Magdalena har lång erfarenhet av att arbeta med människor och har även arbetat som chef inom socialtjänsten i många år. 

Ledarskap, utveckling och grupputveckling har alltid varit ett stort intresse, att hjälpa människor att hitta sitt bästa jag, att utvecklas och att växa har alltid varit en drivkraft hos Helena-Magdalena. 

Helena-Magdalena har bloggat för Tidningen Nära i 7 år och det största ämnet har varit att motivera och inspirera människor att använda tankens kraft och attraktionslagen för att förverkliga sina drömmar. Det resulterade i att hon tillsammans med Tidningen Nära (Egmont) gav ut böckerna Lev din dröm – lär dig bemästra attraktionslagen (2014) och Lev i din kraft (2015). Helena-Magdalena har även gett ut flera e-kurser, webbkurser och cd-skivor. 

   

Helena-Magdalena har Social Omsorgsexamen, Linné Universitet med fil kand i socialt arbete. 

   

Helena-Magdalena är gift och har tre döttrar och två dotterdöttrar och även en bonusdotter och en bonusson. Familjen bor i Göteborg och på Onsala. 

   

Du hittar Helena-Magdalena på www.helena-magdalena.se Kontakt: info@helena-magdalena.com 

Biljetter

 • Anmälningsavgift

  500,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Slutbetalning senast 15 juni

  3 500,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Sommarkurs Lär dig kanalisera

  4 000,00 kr
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page