tis 19 nov. | Via webb

Lev i frihet - tankens kraft & attraktionslagen - via webb

Välkommen till en värld där drömmar blir verklighet!
Registrering är stängd
Lev i frihet - tankens kraft & attraktionslagen - via webb

Tid och plats

19 nov. 2019 19:30
Via webb , Sven Hultins gata, Göteborg, Sverige

Om evenemanget

 Obs! Nytt startdatum! 

Lev i frihet – 7 steg att manifestera dina drömmar! 

Längtar du efter att leva i frihet och att manifestera det liv du alltid drömt om? 

Jag har haft kurser och föreläsningar under många år om hur vi alla kan använda oss av tankens kraft och attraktionslagen för att manifestera våra drömmar. Många har lyckats, men många har också ramlat tillbaks till ruta ett igen. 

De stora lärarna inom Law of Attraction; Napoleon Hill och Bob Proctor och även Jerry Hicks har ställt sig frågan och konstaterat att ca 3 % lyckas skapa det liv de drömmer om efter att ha varit på ett seminar. Jag har lyssnat mycket på dessa herrar under många år och själv också funderat på vad det är som gör att enbart 3 % lyckas. Utifrån min önskan att jag vill att alla ska lyckas har jag klurat, tänkt, testat och testat igen och bestämt mig för att arbeta med olika program för att hjälpa människor att verkligen se igenom sina egna illusioner och lyckas! Svaren är tydliga det finns vissa saker som bidrar till att vi alla lyckas, bland annat att vi är konsekventa och skapar nya vanor och håller oss till dessa, varje dag! 

Under närmare 30 år har jag levt medvetet med tankens kraft och attraktionslagen. Jag har lyckats med mycket och jag har också misslyckats och vet precis hur även det går till. Sen närmare 10 år tillbaks lever jag mitt liv det självförverkligande och den frihet jag har manifesterat. Jag har prövat mig fram och tagit fram olika vanor och rutiner som hjälpt mig att fortsätta skapa det liv jag drömmer om och att leva min dröm. Jag är inte, på något sätt, bättre än någon annan, vi är alla värda att leva våra liv i lycka, glädje, kärlek och frihet. Solen skiner på oss alla, likaså gäller attraktionslagen för oss alla! Vi kan alla lyckas! 

Jag som håller i programmet heter Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt. Jag är entreprenör, inspiratör, författare med mera. Jag har drivit företag i halva mitt liv och jag har även gjort karriär som anställd och arbetat som chef i över 10 år. Jag är författare till böckerna Lev din dröm och Lev i din kraft (Egmont), jag är bloggare på Tidningen Nära och astrolog på Tidningen Tara. Jag arbetar med vägledning och framgångscoachning och har haft klienter i många år. Jag håller föreläsningar och kurser i Sverige och utomlands. Jag skapade mitt eget drömjobb och lever som digital nomad. 

Jag är fil kand inom socialt arbete och har jag har en Social omsorgsexamen och goda kunskaper i psykologi och sociologi bland annat. Under hela mitt vuxna liv har jag, medvetet, använt mig av attraktionslagen för att förverkliga mina drömmar. 

Genom åren har jag haft ett antal kurser och föreläsningar och heldagar inom näringsliv, kommun och landsting och för ett stort antal privatpersoner. Min sanna övertygelse är att vi alla kan lyckas och att det sker snabbare och mer kraftfullt när vi gör det tillsammans! 

Min brinnande passion och min glädje är att vi alla lyckas leva våra liv i vårt eget högsta syfte! Att vi alla hittar det som inspirerar och motiverar oss! Så härmed vill jag nu presentera Lev i frihet – 7 steg att manifestera dina drömmar! Denna första omgång är ett pilotprojekt och kommer därför vara med reducerat pris (1999:- ord pris 4999:-) (OBS! Max antal deltagare är 20 personer) 

OBS För dig som är intresserad av dina karriärsmål så rekommenderar jag nästa program Lev i framgång som presenteras inom kort) 

Detta program är webb-baserat, vi kommer ha webbinars med föreläsningar och gruppcoaching. Ni kommer få köpa till referenslitteratur, som ni får i läxa att läsa. Ni kommer få kursmaterial och de manualer som behövs för att ni, konsekvent, ska kunna följa programmet. Ni kommer få läxa att göra mellan våra webbinartillfällen. 

När programmet är slut kommer ni att fortsätta kunna ha kontakt via vår Fb-grupp och också erbjudas att delta i våra Master-Mind grupper. 

Delar ur programinnehållet: 

Steg 1 

Lagen om attraktion 

Energier & frekvenser 

Synkronicitet 

Att leva i samklang med de Universella lagarna 

Vakna upp

Mental programmering 

Medvetenhethet & omedvetenhet med mera 

Steg 2 

Den fria viljans värld

Övertygelsens kraft 

Be så ska du få 

Tankar 

Känslor 

Vem är du? 

Självkännedom

Självkänsla

Självförtroende

Förlåtelse 

Förståelse med mera 

Steg 3 

Skapa förändring 

Bryt gamla mönster 

Skapa nya vanor

Mindfulness 

Digital detox 

Medvetenhet med mera 

Steg 4 

Nu kör vi! 

Vem vill du vara? 

Våga vara du! 

Överflöd, lycka, glädje och frihet 

Övertygelsens kraft 

Tankar är skapande 

Motivation 

Kreativ visualisering med mera 

Steg 5 

Dröm stort! 

Tänk fritt! 

Skapa en Livsvision 

Skapa en Visionboard 

Fokusera på möjligheter med mera 

Steg 6 

Livet börjar NU, NU, NU och NU 

Action! 

Skapa din framtid om och om igen 

Brinnande passion 

Utmana dig själv varje dag! 

Expandera dina drömmar och ditt liv 

Självförverkligande med mera 

Steg 7 

Lev i frihet 

Att leva medvetet 

Delta i Master-Mind med mera 

Efter programmet kommer vi ha uppföljning. 

Anmälan senast 19/11 2019 via mail info@helena-magdalena.com eller via sms 0768-904 906 

Då du anmält dig kommer du läggas in i en sluten, hemlig Fb-grupp där vi håller kontakt och delar med oss av erfarenheter under kursens gång. 

Följande kurstillfällen är schemalagda: 

Tisdagar kl: 19:30 

5/11 - steg 1 och 2 

12/11 steg 3 

19/11 steg 4 

26/11 steg 5 

27/11 steg 6 och 7 

då vi kommer ha webbinar. 

Dessa kommer spelas in och kunna ses i efterhand. 

Pris: introduktionspris 1799:- normalpris 3999:- 

Först till kvarn gäller då det är begränsat antal platser! 

Efter du fått bekräftelse på din plats så går det bra att Swisha din avgift till: 123 276 4751 (HM Ivekrans Inspiration AB), önskar du kvitto så meddela mig. 

Fullständigt programinnehåll och referenslista får du ta del av vid anmälan. 

Varmt välkomna till en värld där drömmar blir verklighet! 

(Med reservation för vissa mindre förändringar i programmet) 

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
  • Lev i frihet - via webb
    1,795 kr
    1,795 kr
    0
    0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang