top of page

tis 28 jan.

|

Karl Gustavsgatan 41

Lev i frihet - lär dig attraktionslagen - via webb

Lev i frihet - lär dig attraktionslagen - via webb

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Lev i frihet - lär dig attraktionslagen - via webb
Lev i frihet - lär dig attraktionslagen - via webb

Tid och plats

28 jan. 2020 19:30 – 17 mars 2020 20:30

Karl Gustavsgatan 41, Karl Gustavsgatan 41, 411 31 Göteborg, Sweden

Om evenemanget

Obs! Nytt startdatum 28/1  Lev i frihet – 7 steg att manifestera dina drömmar!  

Längtar du efter att leva i frihet och att manifestera det liv du alltid drömt om?  

Jag har haft kurser och föreläsningar under många år om hur vi alla kan använda oss av tankens kraft och attraktionslagen för att manifestera våra drömmar. Många har lyckats, men många har också ramlat tillbaks till ruta ett igen.  De stora lärarna inom Law of Attraction; Napoleon Hill och Bob Proctor och även Jerry Hicks har ställt sig frågan och konstaterat att ca 3 % lyckas skapa det liv de drömmer om efter att ha varit på ett seminar. Jag har lyssnat mycket på dessa herrar under många år och själv också funderat på vad det är som gör att enbart 3 % lyckas. Utifrån min önskan att jag vill att alla ska lyckas har jag klurat, tänkt, testat och testat igen och bestämt mig för att arbeta med olika program för att hjälpa människor att verkligen se igenom sina egna illusioner och lyckas! Svaren är tydliga det finns vissa saker som bidrar till att vi alla lyckas, bland annat att vi är konsekventa och skapar nya vanor och håller oss till dessa, varje dag!  

Under närmare 30 år har jag levt medvetet med tankens kraft och attraktionslagen. Jag har lyckats med mycket och jag har också misslyckats och vet precis hur även det går till. Sen närmare 10 år tillbaks lever jag mitt liv det självförverkligande och den frihet jag har manifesterat. Jag har prövat mig fram och tagit fram olika vanor och rutiner som hjälpt mig att fortsätta skapa det liv jag drömmer om och att leva min dröm. Jag är inte, på något sätt, bättre än någon annan, vi är alla värda att leva våra liv i lycka, glädje, kärlek och frihet. Solen skiner på oss alla, likaså gäller attraktionslagen för oss alla! Vi kan alla lyckas!  

Jag som håller i programmet heter Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt. Jag är entreprenör, inspiratör, författare med mera. Jag har drivit företag i halva mitt liv och jag har även gjort karriär som anställd och arbetat som chef i över 10 år. Jag är författare till böckerna Lev din dröm och Lev i din kraft (Egmont), jag är bloggare på Tidningen Nära och astrolog på Tidningen Tara. Jag arbetar med vägledning och framgångscoachning och har haft klienter i många år. Jag håller föreläsningar och kurser i Sverige och utomlands. Jag skapade mitt eget drömjobb och lever som digital nomad.  Jag är fil kand inom socialt arbete och har jag har en Social omsorgsexamen och goda kunskaper i psykologi och sociologi bland annat. Under hela mitt vuxna liv har jag, medvetet, använt mig av attraktionslagen för att förverkliga mina drömmar. Genom åren har jag haft ett antal kurser och föreläsningar och heldagar inom näringsliv, kommun och landsting och för ett stort antal privatpersoner. Min sanna övertygelse är att vi alla kan lyckas och att det sker snabbare och mer kraftfullt när vi gör det tillsammans!  

Min brinnande passion och min glädje är att vi alla lyckas leva våra liv i vårt eget högsta syfte! Att vi alla hittar det som inspirerar och motiverar oss! Så härmed vill jag nu presentera Lev i frihet – 7 steg att manifestera dina drömmar! Denna första omgång är ett pilotprojekt och kommer därför vara med reducerat pris (1999:- ord pris 4999:-) (OBS! Max antal deltagare är 20 personer)  OBS För dig som är intresserad av dina karriärsmål så rekommenderar jag nästa program Lev i framgång som startar samma dag)  

Detta program är webb-baserat, vi kommer ha webbinars med föreläsningar och gruppcoaching. Ni kommer få köpa till referenslitteratur, som ni får i läxa att läsa. Ni kommer få kursmaterial och de manualer som behövs för att ni, konsekvent, ska kunna följa programmet. Ni kommer få läxa att göra mellan våra webbinartillfällen.  När programmet är slut kommer ni att fortsätta kunna ha kontakt via vår Fb-grupp och också erbjudas att delta i våra Master-Mind grupper.  

Delar ur programinnehållet:  

Steg 1  Lagen om attraktion  Energier & frekvenser  Synkronicitet  Att leva i samklang med de Universella lagarna  Vakna upp Mental programmering  Medvetenhethet & omedvetenhet med mera  

Steg 2  Den fria viljans värld Övertygelsens kraft  Be så ska du få  Tankar  Känslor  Vem är du?  Självkännedom Självkänsla Självförtroende Förlåtelse  Förståelse med mera  

Steg 3  Skapa förändring  Bryt gamla mönster  Skapa nya vanor Mindfulness  Digital detox  Medvetenhet med mera    

Steg 4  Nu kör vi!  Vem vill du vara?  Våga vara du!  Överflöd, lycka, glädje och frihet  Övertygelsens kraft  Tankar är skapande  Motivation  Kreativ visualisering med mera  

Steg 5  Dröm stort!  Tänk fritt!  Skapa en Livsvision  Skapa en Visionboard  Fokusera på möjligheter med mera  

Steg 6  Livet börjar NU, NU, NU och NU  Action!  Skapa din framtid om och om igen  Brinnande passion  Utmana dig själv varje dag!  Expandera dina drömmar och ditt liv  Självförverkligande med mera  

Steg 7  Lev i frihet  Att leva medvetet  Delta i Master-Mind med mera  

Efter programmet kommer vi ha uppföljning.  

Anmälan senast 21/1 2020 via mail info@helena-magdalena.com eller via sms 0768-904 906  Då du anmält dig kommer du läggas in i en sluten, hemlig Fb-grupp där vi håller kontakt och delar med oss av erfarenheter under kursens gång.  

Följande kurstillfällen är schemalagda:  Tisdagar kl: 19:30 start 28/1, därefter 4/2, 11/2, 18/2, 25/2, 3/3 och 17/3  då vi kommer ha webbinar.  Dessa kommer spelas in och kunna ses i efterhand.  

Pris: introduktionspris 1999:- normalpris 3999:-  Först till kvarn gäller då det är begränsat antal platser!  Efter du fått bekräftelse på din plats så går det bra att Swisha din avgift till: 123 276 4751 (HM Ivekrans Inspiration AB), önskar du kvitto så meddela mig.  

Fullständigt programinnehåll och referenslista får du ta del av vid anmälan.  

Varmt välkomna till en värld där drömmar blir verklighet!  (Med reservation för vissa mindre förändringar i programmet) 

Biljetter

 • Lev i frihet

  Lev i frihet - lär dig attraktionslagen - via webb

  1 999,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Anmälningsavgift

  500,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Resterande betalning

  1 499,00 kr
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page