top of page

lör 06 mars

|

The Lighthouse Onsala

Lär dig kanalisera - fördjupning steg 5 - 8

Helena-Magdalena håller fördjupning i kursen Lär dig kanalisera: Andevärlden, Athinas Blue Ray Healing, Aktivera ditt högre medvetande och fördjupning i kanalisering.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Lär dig kanalisera - fördjupning steg 5 - 8
Lär dig kanalisera - fördjupning steg 5 - 8

Tid och plats

06 mars 2021 10:30 – 07 mars 2021 16:30

The Lighthouse Onsala , Karsegårdsvägen 38, 439 31 Onsala, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Nu startar Helena-Magdalena fördjupning i Lär dig kanalisera för er som gått Lär dig kanalisera steg 1 – 4. För dig som gått andra mediala kurser så finns det möjlighet att anmäla sig till kurserna. Du kan maila mig på info@helena-magdalena.com om du vill veta mer.

Lär dig kanalisera – steg 5

6 - 7 mars

Denna helg kommer vi att arbeta med the spirit, andevärlden, med våra nära och kära från andra sidan. Vi är alltid omgivna av våra förfäder, vänner och våra djur som finns i ”himlen”. De vandrar vid vår sida och vill förmedla sina budskap till oss. Så denna helg ägnar vi åt att få kontakt, stärka den och förmedla budskap till varandra. Vi lär oss hur vi håller seans, dvs att vi är länken (mediumet) till andevärlden. Vi går även igenom att hjälpa till att visa vägen upp i ljuset och hur vi kan lugna energierna på oroliga platser. Vi använder trummeditation för att skingra slöjorna mellan världarna och för att komma riktigt nära andra sidan.

Lär dig kanalisera – steg 6

15 - 16 maj

Athinas Blue Ray Healing

Under denna helg är det healingkurs. Under alla sina resor i Grekland har Helena-Magdalena kanaliserat ner denna starka form av healing, genom de starka blåa strålarna som finns över Grekland. Helena-Magdalena är tidigare utbildad i Reikihealing och Reconnective Healing och The Reconnection av Eric Pearl. Under denna helg får du lära dig att heala, dig själv och andra och även djur och distanshealing. Vi kommer använda de initieringar och aktiveringar som är nedkanaliserade för Athinas Blue Ray Healing. Vi kommer lära oss om våra chakran (energicentraler) i och utanför kroppen och även att ”läsa av den fysiska kroppen” genom att ”se” blockeringar.

Lär dig kanalisera – steg 7

11 - 12 september

Aktivera ditt högre medvetande  Under denna helg kommer vi komma ännu högre upp i dimensioner och frekvenser för att kanalisera ljusvarelser, änglar och entiteter. Vi kommer arbeta vidare på att öppna upp vårt högre medvetande och frigöra vår själsliga visdom i våra blueprints, DNA. Vi kommer arbeta med höga ljusenergier och Infinity, Helena-Magdalenas kanal som försett henne med information genom livet. Vi kommer initieras i högre energier, höga frekvenser för att verkligen leva och vara ljusbärare. Vi kommer fördjupa vår kanaliseringsförmåga och träna på att kanalisera till varandra och genom skrift.

Lär dig kanalisera – steg 8

6 - 7 november

Under denna sista helg kommer vi fördjupa oss genom att träna på allt vi lärt oss genom de olika stegen. Vi kommer ge readings och healing till varandra och ge och få feedback av varandra och av Helena-Magdalena.  Den som uppvisar goda kunskaper efter kursens alla steg kommer även att bli certifierad efter att själv även ha haft minst 5 träningsklienter.

Pris: 3000:-/ helg inkl. fika, luncher och middagar 

Anmälan:

Anmälningsavgift är 500:- och betalas i samband med anmälan, på eventet på hemsidan: www.thelighthouseonsala.com Anmälningsavgift återbetalas enbart i speciella fall.

Övernattning:

Det finns möjlighet till övernattning (i mån av plats) på The Lighthouse.

Boka övernattning i samband med anmälan genom att kontakta oss.

Priset för övernattning och frukost är 500:- för lördag -söndag (250:- för extranatt fredag – lördag)

Ta gärna med lakan, örngott och handduk om du kommer med bil. Om du åker kollektivt så löser vi det här på plats.

I annat fall är vi behjälpliga med att reservera och köra till närliggande vandrarhem eller hotell (Kungsbacka)

Hitta hit:

The Lighthouse ligger på Karsegårdsvägen 38, Onsala utanför Kungsbacka.

Det går tåg till Kungsbacka och buss 731 till Karsegården.

Det finns parkering vid planket framför huset eller på gaveln, nedanför det runda huset.

Om The Lighthouse:

The Lighthouse drivs av Helena-Magdalena och Jörgen Ivekrans-Nätt. Helena-Magdalena nås lättast vis sms 0768-904 906 eller mail info@helena-magdalena.com Jörgen nås lättast via telefon 070-956 83 55

Varmt välkomna önskar Helena-Magdalena & Jörgen

Dela detta evenemang

bottom of page