top of page

lör 21 mars

|

HM Ivekrans Inspiration AB

Lär dig astrologi

Visdomens väg till självkännedom

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Lär dig astrologi
Lär dig astrologi

Tid och plats

21 mars 2020 10:00 – 22 mars 2020 16:30

HM Ivekrans Inspiration AB, Chalmers Teknikpark, Sven Hultins gata, Göteborg, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Genom att vi lär känna astrologin på ett djupare plan så förstår vi att astrologin är så mycket mer än horoskopet i tidningen. Vår födelsekarta visar vår högsta potential och våra bästa egenskaper för att förverkliga vårt högsta syfte. 

Genom att vi förstår oss själva på ett djupare plan så kan vi i ödmjukhet även förstå andra bättre. 

Astrologi är visdom och genom att vi lär oss förstå stjärntecknens och planeternas energier så kan vi använda oss av astrologin för att skapa våra allra bästa förutsättningar. 

Astrologi, denna uråldriga visdom som i tusentals år intresserat människor på jorden. Denna magiska kosmiska energi som är vårt solsystem.

Som en kosmisk dans när planeterna i vårt solsystem dansar sin egen dans runt solen, allt i en magisk rörelse framåt i Universum.

Våra planeter, vårt solsystem i perfekta banor runt solen. Planet efter planet följs åt och rör sig runt, runt i evigheten.

Dessa planeters energier ger ständigt en samklang som genomströmmar energifältet här på jorden. I det fält där vi människor lever våra liv. Som månen som styr vattnet på jorden med sin magnetiska kraft så påverkas vi även av alla de andra planeternas rörelser på himlavalvet.

Dessa energier påverkar våra egna magnetfält, jordens magnetfält och vart och ett av våra individuella energifält, det vi kallar för våra auror.

Så när vi som själar väljer att inkarnera ner på jorden så kommer vi rakt in i en energi som omger oss då vi upplever vårt första andetag. Som en energiprägling av energier. Dessa energier kartläggs sedan av en astrolog för att vi ska kunna få en inblick i vilka energier som påverkar oss. Vi påverkas av vilka olika stjärntecken de olika planeterna befinner sig i då vi föds och vi påverkas även av planeternas vinklar till varandra då vissa vinklar mellan planeterna innebär att de samverkar på ett positivt sätt, energierna flödar tillsammans. Andra vinklar innebär att deras energier krockar och motverkar varandra. Dessa vinklar kallas aspekter och är, även de en viktig del i tolkningarna av våra personliga horoskop. Våra personliga födelsehoroskop visar vilka energier vi har som är gynnsamma och blir våra styrkor och också var i våra utmaningar kan komma att ligga, det vill säga vår karma.

Astrologi är ett underbart verktyg för personkännedom och som Carl Ljung sa: - Astrologin är psykologins storasyster.

Medans vi lever våra dagar här på jorden så lever vi ständigt i energi av dessa planeter som dansar sin kosmiska dans på himlavalvet. Planeterna och jorden rör sig ständigt och det ger oss ständigt nya energier här på jorden. I relation till vårt personliga födelsehoroskop kan vi så se hur vi kommer att påverkas av de olika planeternas rörelser och vinklar till varandra. Det är så vi kan titta på transithoroskop, det vill säga att vi jämför vårt eget horoskop med nuets planetpositioner och vi kan enkelt gå framåt eller bakåt i tiden och tolka dessa olika energier. Vi tittar då på i vilka tecken de olika planeterna rör sig, vilka vinklar de bildar till varandra och i vilka astrologiska hus energierna aktiveras.

Inga förkunskaper krävs. 

Plats: Karl Gustavsgatan 41, 411 31 Göteborg 

Pris: 2222:- anmälningsavgift 500:- slutpris betalas senast 2 veckor innan kurs. Anmälningsavgiften betalas tillbaks enbart i specifika fall. 

OBS: ta gärna reda på din födelsetid, klockslag, dag, månad och år inför kursen, så kan du lära dig en del om ditt horoskop på kursen. 

Varmt välkomna! Ljus och kärlek, Helena-Magdalena 

Presentation: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt 

Helena-Magdalena är entreprenör och har varit i hela sitt vuxna liv. Hon arbetar som författare och föreläsare hon är webbprofil och astrolog på Tidningen Nära och även astrolog på Tidningen Tara. Helena-Magdalena bedriver en omfattande kursverksamhet inom personlig och andlig utveckling i Sverige, Finland och Grekland. Varje vecka har hon även privata konsultationer som medium - intuitiv terapeut, framgångscoach, och social-media planner.  

Helena-Magdalena har lång erfarenhet av att arbeta med människor och har även arbetat som chef inom socialtjänsten i många år. 

Ledarskap, utveckling och grupputveckling har alltid varit ett stort intresse, att hjälpa människor att hitta sitt bästa jag, att utvecklas och att växa har alltid varit en drivkraft hos Helena-Magdalena. 

Helena-Magdalena har bloggat för Tidningen Nära i 7 år och det största ämnet har varit att motivera och inspirera människor att använda tankens kraft och attraktionslagen för att förverkliga sina drömmar. Det resulterade i att hon tillsammans med Tidningen Nära (Egmont) gav ut böckerna Lev din dröm – lär dig bemästra attraktionslagen (2014) och Lev i din kraft (2015). Helena-Magdalena har även gett ut flera e-kurser, webbkurser och cd-skivor. 

Helena-Magdalena har Social Omsorgsexamen, Linné Universitet med fil kand i socialt arbete. 

Helena-Magdalena är gift och har tre döttrar och två dotterdöttrar och även en bonusdotter och en bonusson. Familjen bor i Göteborg och på Onsala. 

Du hittar Helena-Magdalena på www.helena-magdalena.se Kontakt: info@helena-magdalena.com 

Biljetter

 • Anmälningsavgift

  500,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Resterande betalning

  1 722,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Astrologikurs

  2 222,00 kr
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page