top of page

lör 18 sep.

|

Hotel Parthenis

Fullbokad! Aten - Into the Mystics Akropolis, Eleusis, Delfi 2022

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Fullbokad! Aten - Into the Mystics Akropolis, Eleusis, Delfi 2022
Fullbokad! Aten - Into the Mystics Akropolis, Eleusis, Delfi 2022

Tid och plats

18 sep. 2021 22:00 – 25 sep. 2021 15:00

Hotel Parthenis , Leof. Kon/nou Karamanli 21, Voula 166 73, Grekland

Gäster

Om evenemanget

OBS!! 

Ny info gällande 2021 års resa! 

Gällande våra resor i Grekland 2021 

Efter att helt fått ställa in våra resor i Grekland 2020 så satsar vi i alla fall på att ha en av våra magiska resor i Aten 2021. Det blir den lördagen den 18/9 – lördag den 25/9. 

Då allt är väldigt osäkert fortfarande i Grekland så kommer vi också att få planera resan därefter. 

Vi kommer att bo i Aten hela vistelsen. Vi kommer meditera på stränderna och njuta av gemenskap och medial utveckling. 

Vi kommer besöka Akropolismuseet och självklart vackra Akropolis med sitt Parthenon och äta middag på en rooftop i Plaka när mörkret faller och Akropolis tänds upp. 

Vi kommer också besöka Agoran, Plaka och Monistraki där vi kan se Zeus tempel, Vindarnas torn och Haydens Library. 

Vi kommer besöka den sista Ancient Mystery School i Eleusis. 

Med stor sannolikhet kommer vi att kunna resa ner till Poseidons tempel i Sounion för att uppleva de underbara energierna där, samtidigt när solen går ner i havet. 

Med stor sannolikhet kommer vi också kunna resa upp till magiska, spirituella Delfi över dagen och vandra på den antika tempelplatsen. 

Vi hoppas även att vi kan besöka den vackra ön Aegina, med sitt vackra Aphaias tempel och spökstaden Palliachora. Och ett besök vid klostret och den vackra katedralen Agios Nectarios, mirakelns helgon. 

Dock kommer vi med stor sannolikhet inte kunna genomföra den planerade rundresan, då läget i Grekland är i återöppnande och det är mycket vi inte känner till. 

Så vi kommer ta emot en mycket liten grupp i år, så vill du resa med så kontakta mig snarast. 

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena & Sofia-Magdalena 

Vi får alla fortsätta hoppas på att vi snart möts i vackra Atena 💙🙏🏻 

Utveckla ditt medvetande och hitta ditt livssyfte! 

Är du beredd på att utveckla ditt högre medvetande och verkligen bli den du är ämnad till att vara den du verkligen kom till denna världen för att vara? Vill du öppna upp så du kan ta emot information från det som finns bortom? Vill du vara en människa som förnimmer framtiden, kan utveckla ett större minne, vill kunna utveckla förmågor som du inte trodde du hade? Vill du verkligen lära dig attraktionslagen till att alltid skapa det du föreställer dig? 

Följ med på en livsförändrande resa till magisk Aten och arbeta med din personliga och andliga utveckling. Varmt välkomna till en magisk vecka i vackra Aten. Energierna över Grekland är mycket speciella med höga frekvenser. Här har mycket av vårt nuvarande samhälle skapats som tex demokratin. Här finns en gedigen antik historik med Grekiska Gudar och Gudinnor, tempel, Atens antika Mysterieskola och mycket mer. 

Under denna vecka besöker vi Mysteriekskolan i Eleusis - en plats som är väldigt mäktig i sina energier. Vi mediterar och gör initieringar på denna magiska plats. Vi kommer åka till Tempelstaden i vackra Delfi, där bland annat Aphrodites tempel finns. 

Vi kommer besöka den mysiga ön Aegina och där besöka Tempel of Aphai, Agios Nectarios Monastery, Paliachora: den mystiska spökstaden och Colona Apollons tempel. 

Självklart blir det även en dag inne i Aten - i de smala gränderna i Plaka och upp på Akropolis och Akropolismuseet. 

Däremellan så solar och badar vi, äter god mat och njuter i varandras sällskap! 

Mer info om schema mm kommer efter texten! 

Lördag 18/9

Ankomst till Aten. Vi vill gärna att alla samlas senast lördagen den 18/9 i Voula, Aten så att alla kan delta vid morgonmeditation på stranden den 19/9. 

(Mer om bokningar, hotell mm se nedan) 

Söndag 19/9 : Morgonsamling och meditation på stranden. Ledig dag med sol och bad. 

19: 00 Välkomstmiddag på Emmantina Rooftop i Glyfada (vi åker dit tillsammans från Voula). Vi njuter av en av alla vackra solnedgångar över Aten och Aegean Sea och landar in i en underbar vecka som vi alla ska uppleva tillsammans. 

Måndag 20/9 : Mysterieskolan i Eleusina 

Vi samlas på hotellet, efter frukost kl 9. Vi tar taxibilar som tar oss till Mysterieskolan i Elusina. Denna fantastiska plats som var den sista Mysterieskolan i Europa. Här finns resterna kvar av den skola där bland annat Aristoteles och Platon var aktuella. Där mediterar vi, ser oss omkring, besöker museet, därefter tar vi lite lunch i Eleusina och åker därefter gemensamt tillbaks till Voula för att sola och bada. 

Ev kvällstur till Poseidons Tempel vid Cape Sounion för att njuta av solnedgången. 

Tisdag 21/9 : Aten - Akropolis 

Morgonmeditation på stranden. Senare träffas vi för att tillsammans åka in till Aten. Vi kommer besöka Atens stolthet; Akropolis och Akropolismuseet. Vi strövar runt i Plaka och Monastriaki och äter middag på någon mysig roof-top och ser ett vackert upplyst Akropolis och därefter åker vi tillsammans, i taxi, tillbaks till Voula. 

Onsdag 22/9 

Eventuellt: Aegina 

Tidig morgon tar vi taxi till Pireus och färjan ut till Aegina. När vi kommer fram så åker vi först till det vackra klostret och kyrkan Agios Nectarios, kyrkan för mirakel. Därefter stannar vi vid resterna av den Mystiska spökstaden Paliachora, där invånarna bodde inne i berget och byggde 365 kyrkor som skydd på berget. Några av kyrkorna finns kvar. Därefter fortsätter vi upp till Temple of Aphaia som ligger på berget med en magnifk utsikt över Aegina, Aegean Sea (där det är fullt av deliner) och Aten. Efter utflykten på berget tar vi oss tillbaks till Aegina town för att bada och besöka Apollos tempel vid Colona nere i hamnen. Sen är det dags att ta färjan tillbaks till Aten. 

Torsdag 23/9: Vilodag 

Vilodag och förhoppningsvis ges det möjlighet till prova-på behandlingar. 

Fredag 24/9:

Ev Endagstur till magiska och spirituella Delfi, där oraklen satt i 1200 år och förutspådde framtiden. Vi reser med buss tur och retur Aten - Delfi och är borta till sent på kvällen. 

Lördag 11/7: Aten 

Morgonmeditation på stranden och vi njuter av den sista dagen i vackra Voula. På eftermiddagen reser vi åter in till Athen för de som vill. 

(Reservation för ändringar i programmet) 

Kursansvariga: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt och Sofia Dakouglou

Pris för kurs: 3999: - 

Anmälningsavgift: 2000: - snarast för att reservera din plats, begränsat antal platser! 

Anmälan senast 31/7

Slutbetalning senast: 31/7

OBS! När du är anmäld så vill vi gärna att du kommer med i vår grupp: 

Utflykter mm på plats ca 275 € (betalas kontant på plats till Sofia, då Grekland är ett land där det meste betalas i kontanter, Sofia sköter betalning för taxi- och bussresor, inträden mm) 

Detta ingår i de 275€ 

Välkomstmiddag på Emmantina 

Taxi tor till Eleusina, inträde till Ancient Mystery School

Resa tor till Aten – inträde till museér och tempel 

Resa t or Delfi 

Resa tor Cape Sounion 

Färja tor Aegina, taxi på ön 

Med mera... 

OBS! Om vi inte kan genomföra alla utflykter så återfår ni resterande. Men det är bättre att alla har med sig kontanter för alla utflykter mm, då grekerna vill ha betalt i kontakt och Sofia ser till så att det blir rätt. 

Kursavgift återbetalas i speciella fall tex sjukdom, annars har du tillgodo vid annan kurs. I övrigt se till så din hemförsäkring täcker din ev avbokade resa. 

Vi har reserverat hotellrum till oss på Parthenis i Voula, så hotellrummet bokas av Helena-Magdalena, betalning sker på plats. Pris: ca 55 € /natt i enkelrum ca 

Flyg bokar du själv - sök gärna resa här: www.momondo.se 

Flygbuss till hotellet är buss X96 och den stannar utanför hotellet i Voula. Taxi kostar ca 40€ om du kommer på dagen. 

Vart efter du betalar in anmälningsavgift så kom gärna med i vår Facebook-grupp: https://www.facebook.com/groups/151442607028678

För frågor och anmälan kontakta Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt på info@helena-magdalena.com 

Varmt välkomna till en magisk resa i templen, mystiken, magiken i Aten med omgivningar. 

Betalning sker via Swish eller bankgiro, men kontakta mig först så du får bekräftelse på att det finns platser kvar! 

Om du är företagare så kan du dra din resa då vi kommer ha konferensprogram på resan. 

Om du är företagare som vill ge möjlighet att ge ”prova-på” av olika energibehandlingar kontakta Helena-Magdalena snarast. 

För praktiska frågor gällande det som sker i Aten svarar Sofia bäst på frågor.

Anmälan snarast!

Varmt välkomna! 

Varmt välkomna önskar Sofia Dakouglou och Helena-Magdalena Ivekrans 

OBS! 

Vi är inte på något sätt reserrangörer, vi erbjuder en kurs i personlig utveckling på plats i Aten. 

Hotel och flyg bokas av varje deltagare separat. 

(Anmälningsavgiften återbetalas inte, då vi har administrativa kostnader för hotellbokning, bussbokning, planering mm.)

Vi reserverar och även för att vi behöver vara minst 8 delägare för att kunna genomföra kursen.

Det är två olika resor med Aten, Akropolis, Korint, Delfi mm och rundresan uppe i Delfi och Meteora med Agistri och Aegina görs i september länk till den: https://fb.me/e/3cgydiNyQ Helena-Magdalenas upplevelse Av Aten: 

Denna text ligger kvar sen den allra första resan <3 

Två gånger har jag åkt ner till Aten för att besöka min fina vän Sofia. Tillsammans med min fina vän Sofia och hennes barn har jag fått möjlighet att besöka alla magiskt, vackra platser i och runt Aten. Energierna och frekvenserna är oändligt höga och jag har aktiverats upp på väldigt höga nivåer. Det har inneburit att jag varje gång när jag kommit hem har förändrats mitt liv totalt. 

Innan förra sommaren hade jag medial utveckling och min medhjälpare Helen säger att hon ser som en stor man, en mästare i ljusblått, står bredvid och är så tacksam att jag ska komma till Aten. Jag går hem och bokar biljett och är så tacksam för min ständiga vägledning av högre dimensioner som jag ständigt får. 

Jag reser ner, sitter med min fina vän Sofia på stolen på terrassen och får till mig att vi ska starta utbildningar på plats i Aten. För att fler och fler ska aktiveras i de höga energierna i Aten. 

Under tiden jag är där får jag till mig hela min andra bok. Som att en röst talar till mig och ger mig alla ord som ska skrivas till människorna. 

Numer räcker det att jag tänker på Aten för att denna energi ska fylla mig och höja min frekvens och jag längtar ständigt efter att få resa ner till underbara Sofia och magiska Aten. 

Aten är en av världens äldsta städer, ca 7000 år gammal. Hela Aten genomsyras av Gudarna och Gudinnorna ur den grekiska mytologin. Den grekiska mytologin har gett planeterna sitt namn och för mig som är astrolog så blir Aten mitt naturliga andra hem. 

Förra sommaren reste vi till Poseidons tempel, långt upp på klipporna, över havet kändes det som att energierna strömmade så starkt igenom oss. Med en oändlig ödmjukhet strå vi på klippan och blickar ut över havet så som Gudarna gjort för länge, längesen. 

Vi har även, vid flera tillfällen, med blotta ögat fått se de blå strålarna (The Blue Rays) som är helande och läkande. 

Akropolis ruvar mäktigt över Aten, ögonen dras dit ständigt. Hela området vibrerar på oerhört höga frekvenser, kanske är det därför inga fåglar flyger över Akropolis? 

När jag kom hem från Aten attraherades jag väldigt starkt av böcker med energi och visdom från Pleijaderna, det kom i min väg, ständigt. Till och med så min dator börjar spela Youtubeklipp med Barbara Marciniak. 

Jag har fått till mig att jag ska hålla resor till Aten för personlig utveckling. Jag ska arbeta med de som kommer ner för att uppdatera dessa människors 12 chakran, jag har fått till mig nya program och aktiveringsbehandlingar. 

Resan till Aten kommer föra oss alla upp på mycket högre frekvenser och vi kommer bli aktiverade till att utveckla våra högre medvetande. Detta kommer innebära att vi alla förstår, i djupet av vår själ, att allt som finns är den fria viljan och den fria tanken – tanken är skapande och vi är alla kreativa skapare till vår framtid! Det finns inget vi inte kan göra eller vara när vi öppnar upp vår aktivering. 

Vi kommer alla kunna telepati, visualisering, vi kommer alla kunna förnimma framtiden och väldigt viktig information för oss och andra människor. 

Framtiden är vår och vi kan alla vara kreativa medskapare till vår egen framtid. 

Vi kan alla förnimma och få ner viktig information för vårt eget och andras växande och utveckling. 

Människan står inför stora förändringar nu när vi lämnar den fyrkantiga tredje dimensionen och går vidare upp i medvetenhet till femte dimensionen. 

Det kommer krävas att vi förändrar vårt sätt att se på och förstå Universum och använda Universums naturlagar. Det är dags för oss alla att vakna upp och leva i medvetenhet. 

När vi väljer att leva som medvetna skapare till vår egen framtid och samarbetar med dessa höga energier så kommer våra själar kunna ta emot information från helt andra dimensioner. 

När vi vill göra detta så kommer våra själar komma i kontakt med andra dimensioner. Vi lär oss hur tankens kraft verkligen fungerar och frigör oss ifrån en mängd felaktiga mentala programmeringar. 

Vi blir fria och förstår att vilja är fri! Vi kan göra vad vi vill och det är tankarna som skapar. 

På resan kommer vi meditera och få ta del av information på väldigt höga frekvenser. 

Vi kommer åka till kraftplatser med mycket höga energier och vibrationer. Vi kommer arbeta med oss själva och vår personliga utveckling i oerhört vackra miljöer. Vi kommer ha lata stunder på stranden och Aten är fortfarande sommarvarmt och havet är underbart att bada i. 

Vi kommer gå ut på mysiga krogar och äta middag tillsammans. Vi kommer ha ”prova på” av olika energibehandlingar. 

Vi kommer besöka Akropolis, det heliga, antika området i centrala Aten där Parthenon vilar på sin klippa. 

Vi kommer vandra på platsen där den sista antika Mysterieskolan var belägen, ruinerna finns kvar och det är väldigt speciella energier på platsen. Vi kommer resa till Korint, där Korintierbreven ur Bibeln, skrevs. Där kommer vi vandra runt i den vackra Tempelstaden och vi åker även upp på berget där Aphrodites Tempel är beläget. 

Vi kommer besöka butiken, där jag och Sofia var ”väntade” för att komma och hämta en symbol för ett par år sedan. Vi kommer Även träffa Kostas, mannen som fått information uppifrån om att vi var på väg. Vi kommer vandra i tidlösa Delphi och här är så speciella energier så det känns som man blir helt tidlös. 

Vi kommer meditera tillsammans, bland annat kommer vi aktivera vårt högre medvetande i Plutoniums grotta på Mysterieskolan. Det är en aktivering/initiering som ökar vårt högre medvetande och förbinder oss med den högsta källan

Dela detta evenemang

bottom of page