top of page

Taras Årshoroskop 2022

Välkommen till Tara Visst är det din tur nu! Är du också mitt i livet, förbi småbarnsfasen, och letar efter en kompass till ditt nya jag? Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter? Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor? Då är Tara tidningen för dig! Fina erbjudande på vår hemsida. https://www.tara.se/ÅRSHOROSKOP TARA 2022Väduren 21/3 – 19/4


Allmänt

Wow, detta är ett helt fantastiskt år för dig! Lyckoplaneten Jupiter hälsar på i ditt stjärntecken så nu är det dags att du verkligen ställer dig frågan vad du önskar innerst inne. För nu är det perfekt att skapa det liv du drömmer om! Under maj till oktober har du ett underbart flow!


Ekonomi

2022 bjuder på fina ekonomiska möjligheter. Ställ dig frågan vad du värderar och vad som är viktigt för dig, du har alla möjligheter att förändra din ekonomi på ett positivt sätt nu. Om du funderar på att starta eget så är 2022 och 2023 perfekta för det!


Kärlek

Detta fantastiska är bjuder även på kärlek. Du utvecklas enormt och det kan få dig att vilja lämna en stagnerad relation, din frihet värnar du högt nu. Du kan möta en ny spännande person under detta år.

Mitt tips: Skapa ditt drömliv 2022!


Oxen 20/4 – 21/5


Allmänt

Under 2022 utvecklas du mycket. Du lyssnar mer till din intuition och ställer dig frågan vad du verkligen värderar i ditt liv. Är det ett välfyllt konto eller är det din frihet? Ditt sätt att se på vad trygghet är förändras, de senaste årens förändringar visar dig vägen.


Ekonomi

Du är driven och motiverad under året och det bidrar med härliga steg i din karriär, framförallt i början av året. Din ekonomi får en skjuts. Under sista kvartalet kan du slutligen få det ekonomiska flöde du väntat på under året.


Kärlek

Kärleken strålar mot dig under stora delar av året, oavsett om du är singel eller i en relation. Närhet, intimitet och passion är dina ledord. Det är framförallt på vårkanten eller i mitten på hösten som kärleken verkligen förtrollar dig och ditt liv!

Mitt tips: Njut av kärleken!Tvillingarna 22/5 – 20/6

Allmänt

Under 2022 har du enorma möjligheter att lyckas i karriären. Din drivkraft är på topp och du tar dig framåt i karriären lekande lätt. Men det är viktigt för dig att lyssna på ditt inre för att få klarhet i vad du verkligen vill, för under året förändras du mycket.

Ekonomi

Du har ett fint år ekonomiskt, framförallt i början av året och i slutet av sommaren. Fina ekonomiska samarbeten kan erbjudas dig. Du når också nya höjder i karriären vilket kan ge dig en efterlängtad löneförhöjning. Satsa på det arbete som du verkligen älskar.


Kärlek

Under året som kommer så träffar du mycket nya människor och får nya vänner. Det ser också väldigt fint ut på kärleksfronten. Du kan även möta någon via Internet som bor i ett annat land. Följ din intuition så hittar du rätt!

Mitt tips: Följ din inre röst!


Kräftan 21/6 – 22/7

Allmänt

Du har ett underbart år att se fram emot. Du möter nya människor och lämnar andra bakom dig, för du har utvecklats och det är dags att gå framåt nu. 2022 är ett fantastiskt kreativt år för dig så satsa gärna på dina kreativa drömmar. Det är också ett härligt år för dig att resa och att roa dig.

Ekonomi

Genom att du satsar på dina kreativa sidor så kan du också få nya möjligheter ekonomiskt. Din karriär ser lysande ut i år och så även din ekonomi. Satsa på olika spännande projekt som kan ge din ekonomi ett uppsving.


Kärlek

Detta år bjuder på många möjligheter till kärleksaffärer! I början av året kan en tidigare kärlek dyka upp och under vår och höst har du många möjligheter att träffa en härlig och spännande person som fångar ditt hjärta!

Mitt tips: Utveckla din kreativitet och ditt ledarskap!


Lejonet 23/7 – 22/8

Allmänt

2022 är ett år då du verkligen utvecklas. Din längtan efter att hitta din mening med livet gör sig gällande. Det är ett bra år för dig att fundera på vad du verkligen vill. Likaså kommer frågan om karriär kontra familj bli viktig för dig.


Ekonomi

Detta är ett år då du kan förvänta dig fina ekonomiska möjligheter. Framförallt handlar det om ekonomiska samarbeten av olika slag. Det är gynnsamt med investeringar. Likaså kan din partner vara den som får ett större inflöde i er ekonomi.


Kärlek

Under året som kommer så ser kärleken fin ut för dig och det handlar mer om vad du vill. Du kan längta efter att vara själv och fri och även efter att vara passionerat förälskad och hitta den sanna kärleken. Om du söker kärleken så har du riktigt goda chanser i år.

Mitt tips: Hitta meningen med livet!


Jungfrun 23/8 – 23/9

Allmänt

2022 är ett spännade år för dig! Utveckla din kreativitet så skapas det fantastiska möjligheter för dig nu. Under detta år passar det dig perfekt att lära dig nya spännande ämnen, utveckla dina inneboende talanger och att sikta mot stjärnorna!


Ekonomi

Ekonomin ser strålande ut för dit under året, framförallt under mellan maj till oktober. Det är gynnsamt med ekonomiska samarbeten, investeringar, banklån och olika utbetalningar. Likaså blomstrar din partners ekonomi.

Kärlek

Wow, detta är ett helt fantastiskt år för dig gällande kärlek. I redan befintliga relationer kan det bli tal om bröllop! Om du är singel så kan kärleken slå till! Du är attraktiv som få och kärlekslivet leker! Dels från januari till maj och i november och december.

Mitt tips: Njut av kärlek och en strålande ekonomi!


Vågen 24/9 – 22/10

Allmänt

2022 är fyllt av kärlek för dig! Detta är ett år då det är värdefullt för dig att fundera på dina livsval. Du söker svaren djupare inom dig och du reflekterar över livsval du har gjort och vad du vill framåt. Dina relationer är i fokus och likaså ekonomi och arbete.


Ekonomi

Du kan förvänta dig spännande och gynnsamma ekonomiska samarbeten under året som kommer. Din ekonomi blir bättre. 2022 är ett år som passar perfekt för dig att tjäna pengar på andra sätt genom olika investeringar, samarbeten och att starta eget är mycket gynnsamt.


Kärlek

Kärleken strålar mot dig under året! Om du är i en relation så får den en ny glöd och passion. Om du längtar efter att träffa den rätte så kan du se fram emot ett år med många möjligheter att träffa rätt, framförallt innan maj eller efter oktober.

Mitt tips: Satsa på kärlek!


Skorpionen 23/10 – 21/11

Allmänt

2022 är ett förändringarnas år för dig. Ta dig tid i början av året och fundera på vem du vill vara, vem du vill omge dig med och vilka relationer som är givande. Du får många fina möjligheter i år, så var klar över vad du vill. Kärlek, kreativitet, nöjen och resor kryddar ditt år!


Ekonomi

Du har alla möjligheter att förbättra din ekonomi detta år. Det kan dels vara genom att du satsar på ditt drömjobb och får högre lön. Det kan också vara genom eget företagande. Eller i ekonomiska samarbeten.


Kärlek

Kärleken är oerhört gynnsam för dig i år! Ställ dig frågan om du är lycklig i din relation, förändra den till det bättre eller släpp taget. I år har du många möjligheter att träffa en underbar person och skapa en fantastisk relation.

Mitt tips: Roa dag kungligt!


Skytten 22/11 – 21/12


Allmänt

2022 är ett härligt år för dig, med en hel del fokus på hem och familj. Det är möjligt att du renoverar eller flyttar i år. Under sommaren har du en härlig och äventyrlig tid och då passar du på att roa dig, att resa och ha kul. Kreativiteten är på topp.


Ekonomi

Detta år kan du förändra ditt sätt att se på ekonomi. I början av året passar det dig bra att fundera på om ditt sätt att förhålla dig till ekonomi ska förändras på något sätt. Kanske går du från sparande till investerande, eller tvärt om. Lita till din intuition de första månaderna av året.


Kärlek

Du har ett härligt och spännande år i år. Du lär känna dig själv på ett djupare plan och söker meningen med livet. Det gör också att du funderar över dina relationer nu. Du har väldigt goda möjligheter i år att träffa kärleken! Du är attraktiv och har en tilldragande energi.

Mitt tips: Passa på att roa dig under sommaren!


Stenbocken 22/12 – 19/1


Allmänt

De senaste åren har du förändrats mycket och detta år står det mer klart för dig vem du har blivit och vad du vill. Du möter nya människor, får nya intressen vilket bidrar till att du får nya livsmål. Du känner dig mer fri och kreativ och får många nya, härliga idéer.


Ekonomi

Använd din härliga kreativitet till att fundera på vad du vill framåt i livet. Du kan få viktiga insikter under året om vad som är viktigt för dig, även på ett ekonomiskt plan. Du förändrar ditt hem under året som kommer. Renoverar, ändrar design eller så flyttar du.


Kärlek

Kärleken strålar mot dig i år! Om du är i en relation så blir den mer lekfull, spännande och levande. Åk gärna i väg på en härlig resa tillsammans. Om du är singel så har du alla möjligheter att träffa en ny underbar person detta år.

Mitt tips: Satsa på ditt drömhem!


Vattumannen 20/1 – 18/2

Allmänt

Detta är ett år du kan komma att omvärdera dina värderingar i livet. Du utvecklas mycket och är fylld av tankar och idéer. En fråga som är viktig för dig under året är tiden du fördelar mellan din karriär och din familj. Om det är en obalans så är det ett bra år att skapa de förändringar du önskar.


Ekonomi

Du har ett spännande år ekonomiskt. Du är kreativ och kan skapa en ny vision om ditt liv. Detta är ett år du kan skapa och få fina ekonomiska möjligheter. Din ekonomi blomstrar och dina värderingar gällande dina pengar kan förändras nu. Friheten är viktigare än ett stort kapital för dig i år. Du kan satsa på att köpa ett nytt hem.

Kärlek

Under hösten kan du bli mer medveten om vad du söker i en kärleksrelation. Om du är i en relation som inte motsvarar dina förväntningar så kanske du bryter upp och satsar på att hitta en person som är mer lik dig själv.

Mitt tips: Hitta dig själv!


Fiskarna 19/2 – 20/3

Allmänt

2022 är ett riktigt härligt och spännande år för dig. Nu är det dags att släppa det gamla och förnya dig själv och ditt liv. Lyckoplaneten Jupiter är i ditt stjärntecken stora delar av året, så passa på att ta nya initiativ och tro på dina drömmar! Utbildning passar perfekt.

Ekonomi

Din ekonomi får ett härligt lyft i år. Det passar dig perfekt att satsa på en ny inriktning i livet, att undervisas och att undervisa. Om du drömmer om eget företag så passa på under 2022 och 2023.


Kärlek

Du lär känna nya härliga människor i år. Du är attraktiv och mycket tilldragande så längtar du efter kärlek så ska du satsa stort på att dejta 2022. Men, du söker verkligen någon som förstår dig och din känslighet, så du är inte lättfångad. Gå på känslan så vet du när du träffat rätt.

Mitt tips: Tro på dig själv!


Astrolog: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
640 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page