top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Tänk om du kunde besöka dig själv i dina tidigare liv!


Ja visst låter det både spännande och otroligt? Tänk att vi kan ”titta in” i våra tidigare liv och få glimtar av olika tider och världar vi levt i. För den som inte har provat så kan det låta märkligt och jag har full förståelse för det. Jag har själv gjort flera regressioner in i tidigare liv. Dessa regressioner har lärt mig mycket om vem jag är nu och varför. Det är som att vi får ledtrådar om vilka teman vi upplever i detta liv och de kopplingar som finns i våra tidigare liv. När vi ser det och kan relatera så förändras vi i djupet av oss själva.

Om vi skulle se detta liv som ett kapitel i en evig livets bok så är det som att vi i regression får läsa de tidigare kapitlen och då klarnar detta kapitel på ett spännande sätt. När vi förstår vårt livs tema ur ett större perspektiv så kan vi, genom att vi får den ökade förståelsen, se att vi många gånger återupprepar tidigare teman. När vi förstår det så förändras våra mentala och känslomässiga mönster och vi blir friare att utvecklas i detta livet.Genom regression kan vi lösa upp de blockeringar som hindrar oss, vi kan lättare förstå våra rädslor och våga utmana oss själva. Det är väldigt spännande.


Ett underbart boktips här är: Många liv, många mästare av Dr Brian Weiss! Det är en väldigt berörande och spännande bok om hur två människor som möts igen i detta livet.Under 2021 så kommer Saar Avivi hålla tre helger här på The Lighthouse med Tidigare – livs – regressioner. Det ger oss möjlighet att få genomföra ett flertal regressioner under dessa helger. Saar leder och guidar oss på sitt professionella sätt genom dessa regressioner.

Det kommer att erbjudas tre likadana helger och det är en stor fördel att gå dom alla tre. Saar satsar på att kunna erbjuda utbildning till Regressionsterapeut under 2022 för de som vill gå vidare och som Saar bedömer är lämpade för att bli terapeuter. Som terapeut kan du själv använda dig av dina färdigheter och hjälpa andra människor genom regression.
Ljus och kärlek, Helena-Magdalena
357 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page