top of page

Sommarens kurserpå The Lighthouse Onsala!


Hej vackra du! Jag hoppas allt är bra med dig! På tisdag är det årets längsta dag, visst är det underbart! Själv befinner jag mig på en liten ö utanför Aten, på Agistri och här går solen ner redan innan 21, så jag får njuta av ljuset när jag kommer hem till Sverige igen! Jag har lagt upp tre Lev i ljuset-kvällar i sommar. Den 30/6, 7/7 och 14/7 möts vi vid havet och mediterar, sjunger mantran och utvecklas medialt tillsammans. Här hittar du info! En liten övning i Mindfulness! Att göra några andningsövningar och praktisera mindfulness passar perfekt nu så här inför sommar och semester. Passa på när du kan att ta några djupa andetag, känn känslan i kroppen. Fortsätt med andningen och börja fokusera på detaljerna omkring dig. Hur känns det i rummet? Är det varmt eller kallt? Eller om du är ute, hur känns det omkring dig? Fokusera på dina olika sinnen. Vad är det för doft omkring dig? Vad hör du? Vad ser du? Jag brukar fokusera på de närmaste detaljerna i min omgivning genom att till exempel titta på ådrorna i träbordet, eller mönstret på tyget eller formen på grässtråna eller blommorna omkring mig. Prova dig fram och låt ditt sinne stillna!Sommarens kurser på The Lighthouse Onsala Sommar, semester och spirituell kurs! Hur härligt låter inte det? Även denna sommar bjuder The Lighthouse Onsala in till flera spännande och härliga kurser tillsammans oss! Denna sommar är det jag, Helena-Magdalena som håller två kurser och därefter är det en härlig sommarkurs som jag och Benny Rosenqvist håller tillsammans! Granne med havet, vackra stränder och spännande kraftplatser! Välkommen till vackra Västkusten på inspirerande kurser inom andlig och personlig utveckling!


Låt oss presentera sommarens utbud! 8 – 10 juli Lär dig kanalisera! Helena-Magdalena Under tre spännande dagar lär du dig kanalisera budskap till dig själv och andra. Vi går igenom grunderna i medialitet och använder oss av många spännande övningar. Det är en underbar möjlighet för dig att utforska och bättre förstå din egen medialitet. Om du har läst eller läser min nya bok så passar denna kurs perfekt att praktisera och fördjupa dina kunskaper i kanalisering. (Dessa tre dagar motsvarar steg 1 och 2 i Helena-Magdalenas 1-åriga mediumutbildning, så det finns möjlighet att fortsätta med steg 3 den 27 – 28 augusti och steg 4 den 1 – 2 oktober för att också få diplom.) FULLBOKAD! 15 – 17 juli Hitta ditt livs högre syfte! Helena-Magdalena Under dessa spännande dagar får du en större förståelse för ditt själsliga jag och ditt livs högre syfte. Varför du är här på jorden nu, vilka specifika egenskaper du besitter och hur du kan hitta den guidning som leder till att du hittar och lever ditt livs högre syfte. (Denna kurs är nästan fullbokad) SOMMARUPPEHÅLL 19 – 21 augusti Medial utveckling Benny Rosenqvist & Helena-Magdalena Under dessa tre dagar håller Benny Rosenqvist och Helena-Magdalena en tre dagars kurs i medial utveckling. Meditation, intoning, healing, att hålla seans och mycket mera kommer vi att träna på under dessa dagar. Så varmt välkommen till en spännande sommarkurs på vackra Västkusten. Vakna med havet utanför dörren och låt de magiska energierna på kraftplatserna i närheten fylla dig med livskraft!______________________________________________________ Tidsbokning för medial vägledning! Alla tider är fullbokade inför mitt sommaruppehåll, tyvärr. Men håll utkik i nyhetsbrevet. Så snart jag öppnar tidsbokningen så är ni de första som får veta. Signering! Jag tackar er alla som varit med på mina boksigneringar i vår! Tack - tack - tack! För dig som vill köpa min nya bok Lev i ljuset - lär dig kanalisera av mig och få den signerad gör så här: Fyll i kontaktformuläret på min sida Uppge vem boken ska signeras till Uppge adress Swisha 275:- till 123 276 4751 så skickar jag boken till dig. _________________________________________________


Jag vill också passa på att önska dig en magisk midsommarhelg! Njut av den mest magiska långhelgen av dom alla, med älvor som dansar över ängarna, med ritualerna med sju sorters blommor under huvudkudden, ringlekarna från Vikingatiden och allt som hör midsommar till! Ljus och kärlek och varma kramar från Helena-Magdalena!

68 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page