top of page
  • Skribentens bildHelena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Nu blickar vi framåt - Pluto vänder!


Nu blickar vi framåt för Pluto går bakåt!


Det är ett tag sen jag skrev ett blogginlägg gällande planeterna och dess effekt på världsläget.

Det började med att jag under hösten 2019 förberedde oss på att världen skulle kunna komma att förändras rejält i januari 2020. Jag och min man packade väskorna och begav oss ut på resa i januari 2020. Sen kom Corona....

Under våren 2020 delade jag information om att vi kunde förvänta oss att viruset skulle klinga av rejält under sommaren och att det sen skulle komma en andra våg i början av oktober. Detta uttalade jag mig om utifrån planeternas retrograda rörelser. Så blev fallet och nu har vi även facit hur vintern blev.

I alla fall kan jag nu komma med den positiva informationen att nu börjar de yttre planeterna förändra spelplan på himlen igen!


I dag vänder Pluto retrograd!!

Pluto styr bland annat virus – så nu kan vi förvänta oss att viruset klingar av mer och mer! Pluto styr givetvis mer än virus, han styr även makt, transformation, liv och död bland annat. Han är en liten planet men med stor makt och kraft! När Pluto nu går retrograd så är det perfekt för oss att ta hand om oss själva på ett själsligt plan! All terapi och healing är gynnsamt! Pluto är retrograd till den 6/10 och jag har en känsla av och jag hoppas att viruset har klingat av annars kan det komma ett bakslag under hösten.

I dag har vi dessutom en superfullmåne i Skorpionen! Det är en fullbordan av det som startade vid nymånen i Skorpionen den 15/11. Så låt oss hoppas att det nu är andra och tredje vågen som fullbordas och att vi ser hur pandemin mildras. Här kan du läsa mer om den vackra fullmånen, den mest intensiva av alla fullmånar i år!

Sen har vi nästa stora läkande händelse!

Jupiter går in i Fiskarna 13/5!!

Jupiter är gurun men också lyckoplaneten som skapar flow och får allt att expandera! Nu går han in i det spirituella, läkande och helande tecknet Fiskarna! Fiskarna styr över bland annat institutioner som sjukhus. Där Jupiter träder fram expanderar saker och ting och ja, vi ser nu hur vaccin kommer fram i allt snabbare takt. (Jag lägger inte in några personliga åsikter runt vacciner, utan pekar bara på hur det ser ut).

Jupiter hälsar på i Fiskarna till den 28/7

Sen kommer Jupiter gå retrograd 20/6 – 18/10 och då backar han åter in i Vattumannen fram till den 29/12 och därefter börjar Fiskarnas år!

2022 innehåller ett vackert änglatal med 222 som tillsammans blir 6. 6 är Venus tal och står för harmoni och balans. Så nästa år blir året då hela världen får hämta sig och skapa en ny balans. Men, som sagt vi får en försmak av det redan i sommar.

Saturnus, karmaplaneten befinner sig i Vattumannen och han kommer vara retrograd 23/5 – 11/10. Så även Saturnus drar in sin energi och blir mer stillsam.


Uranus, rebellen, går inte retrograd förrän till vintern. Han fortsätter sin intensiva tid i Oxen och gör upp med Saturnus om gränser och restriktioner. Uranus är rebellen som skapar revolt så det är inte konstigt att det är mycket demonstrationer runtom i världen.


Sen har vi Neptunus som även han går retrograd i Fiskarna under tiden 25/6 – 1/12. Det ger oss möjlighet att komma oss själva närmre, att utveckla vår intuition och ta hand om oss på ett djupare plan.

Astronumerologiskt så är april en månad 9, vilket innebär slut och fullbordan och maj bildar energin av talet 1 - nystart! Så nu blickar vi framåt mot en härlig vår och sommar!


Det var lite av det som sker på himlen just nu!


Ljus och kärlek, Helena-Magdalena404 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page