top of page

Lever du dina drömmar?

Vi kom alla till denna värld för att leva i lycka, glädje, kärlek och överflöd!  

Hej!

Jag hoppas att du har det fantastiskt och att du njuter av höstens alla vackra färger! Varje årstid har sin tjusning och att kura ihop sig med tända ljus och smälta alla sommarens intryck kan vara så välgörande.

Själv är jag på resande fot. Den senaste veckan har jag föreläst för över 1000 människor och det har varit fantastiskt att möta så många, härliga människor. Men, just nu är jag hemma i Göteborg några nätter innan färden fortsätter mot Jönköping där jag föreläser i kväll. Näras andliga kryssning, Stockholm, Vasa i Finland och Göteborg är de platser jag besökt.

Jag har föreläst om Lär dig använda tankens kraft & attraktionslagen. Vilka energier det har skapats när vi lägger fokus på att ”allt vi kan föreställa oss kan vi skapa”. Genom att vi lägger fokus på hur vi vill att det ska vara och föreställer oss att det är precis just så redan, så skapas ett genljud ut i den Gudomliga matrisen och vi kommer att attrahera det vi har fokus på genom synkronicitetskraften. Det är lagen om attraktion. Allt vi sänder ut är det vi attraherar. Det är egentligen så enkelt, men vi har kanske aldrig lärt oss att Universum fungerar precis just så. Så det vi behöver göra är att bli medvetna om att vi är magnifika medskapare till vår egen framtid! Vi kan alla skapa förändring och skapa de liv vi drömmer om i frihet, lycka, glädje, kärlek och överflöd. Det är till för oss alla, precis som solen som skiner på oss alla.

När vi lär oss att leva i medvetenhet så förändras allt!

När vi lär oss att bemästra attraktionslagen är vi verkligen magnifika medskapare till vår egen framtid! Då kan vi leva i frihet och ta för oss av det överflöd som Universum består av.

Under de senaste månaderna har jag även haft två webbkurser; Lev i frihet och Lev i framgång (den senaste är mer inriktad på karriärsmål). Vi har ”mötts via webben” och delat inspiration, frågor och funderingar och jag har föreläst om olika ämnen som gör att vi lättare kan använda oss av attraktionslagen för att skapa våra drömmar.

Det har hänt mycket med deltagarna och det är underbart att följa deras resor genom sina fantastiska liv!

Nu startar Lev i frihet igen den 5/11. Vill du vara med så klicka på länken här: https://www.facebook.com/events/2334390773263314/

Lev i framgång kommer också starta igen, men det är inte bestämt datum ännu. Kontakta mig om du vill veta mer om den, min mailadress är: info@helena-magdalena.com

Jag önskar er mysiga höstiga dagar fyllda av lycka och glädje!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

https://www.helena-magdalena.se/so/6fMtydxjM
55 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page