top of page

Hitta din inre röst, din inre stjärna!

Det är en märklig och tuff tid vi går igenom nu, i hela världen. De senaste åren har varit oerhört annorlunda för oss alla.

De senaste veckorna har jag blivit kontaktade av väldigt många människor. Det är som en orolig känsla omkring oss och då är det många som vill komma till ett medium. Mina tider är fullbokade, men jag försöker prioritera de unga människorna som behöver mig på olika sätt, just nu.

Det finns en längtan att få hopp i tillvaron nu, mitt i allt som sker.

Människor vänder sig mot varandra, polarisering sker ute i världen och även här i vårt land. Det är väldigt ledsamt och skrämmande och jag tror inte att någon har svaren på när denna ovanliga period tar slut. Men någon gång måste den vara över, det kan inte fortsätta i evighet.

I mitt kall så vill jag alltid bidra på alla sätt jag kan, framförallt i oroliga tider. Det jag tänker göra nu är att starta upp min blogg igen, den har varit lite vilande ett tag. Men bloggen är ett underbart sätt att sprida ljus och hopp. Nej, jag blundar inte för verkligheten, jag ser den, extremt klar och tydlig. Jag ser vad som sker ute i världen och här i Sverige och jag har väldigt svårt att förstå det som sker då det för mig är irrationellt. Jag har en stark känsla av att vi lever i kaos nu, här på jorden, att vi pendlar mellan hopp och förtvivlan. Många har frågat mig om att låta sig vxxxxeras. Det som är mitt svar är följ din känsla, lyssna till din intuition, där finns svaret. Det kan vara viktigt framförallt när vi matas med så mycket information om att vara för och att vara emot. Då är det lätt att bli totalt förvirrad. Det blir jag med. Så jag stänger av all information emellanåt, för att hitta min inre guidning och visas den väg jag ska vandra.

Som jag ser det så är vi själar som just nu lever i en fysisk kropp här på denna planeten, vår moder jord.

Vår själ är uråldrig och fylld av visdom om många liv som vi har levt. Vår själ är vårt högre medvetande och det är där vi får guidning. När vi tonar in och lyssnar till vår egen visdom blir vi lugna och trygga. Då talar intuitionen till oss. Vår intuition är alltid sann. Men om vi tänker så här: vår själ är mer långsam och tyst än vårt vanliga jordiska jag. Så därför har vår inre visdom och vår guidning svårt att nå fram, framförallt om vi är stressade och oroliga.

Här har jag skrivit ner en meditation som du kan göra:


Vill du så sätt gärna på lite lugn, meditativ musik. Sirgun Kaur är helt fantastisk att meditera till. Sök annars på Spotify eller Youtube det finns så mycket fin musik. Klassisk musik passar också bra att meditera till. Prova dig fram. På min Spotify har jag många olika spellistor som du kan följa.


Låt din inre stjärna visa vägen! Sätt dig bekvämt och se till så att du vet att du får vara i fred en stund, så du verkligen kan koppla av.

Börja fokusera på andningen. Andas långsamt in och ut genom näsan. När du andas in gasar du och när du andas ut så bromsar du. Så se till att andas ut ordentligt.

Långa djupa andetag. Om du vill kan du lägga till yogamantrat Sat nam, som betyderJag är sanning, då andas du Sat på inandning och Nam på utandning.

Försök att låta kroppen sköta sin egen andning genom att du, när du har andats ut avvaktar tills kroppen själv tar ett andetag.


Blunda och fokusera på en punkt mitt i pannan, strax ovanför dina ögonbryn.

Låt andningen vara i fokus under kanske fem minuter.

Fokusera på punkten ovanför dina ögonbryn, en central punkt i din panna, för då riktar du fokus till ditt tredje öga.


Nu kan du föreställa dig att de ser en vacker stjärna stråla inom dig i höjd med ditt tredje öga. Känn hur den vackra stjärnan sprider lugn emot dig och kopplar i hop dig med ditt högre medvetande och din guidning.

Föreställ dig att du står i en tunnel av vitt ljus som vibrerar mellan Moder Jords mitt och Universum.

Föreställ dig att du fylls på med det vita helande ljuset från Universum, hur det fyller varje cell i din kropp och höjer din frekvens.

Du känner dig lättare och lugnare.

Känn efter hur det känns i kroppen och i själen.


Nu är du i kontakt med ditt högre medvetande och kan be om guidning, om ljus, kraft, healing och kärlek.

När du känner att du är färdig så kommer du sakta tillbaks till rummet där du sitter och tacka för den vägledning du har fått.


Du kan tacka som du vill, eller sätta i hop dina händer och säga Namaste.


Försök att meditera en till två gånger per dag och be om healing och vägledning.


När du blir lite mer van kan du också ställa fler frågor när du är i kontakt med ditt högre jag. Du kan fråga din själ vad den längtar efter. Du kan fråga din kropp hur den mår. Du kan be om guidning och vägledning för något som du funderar på.


Det tar 21 dagar att skapa en vana, ett beroende, så försök komma i gång med din meditation så uppnår du ett större lugn och blir guidad på din väg framåt i livet! Om du föredrar en guidad meditation så finns en av mina meditationer på min hemsida, du hittar den här: Meditation för att stilla ditt sinne


Ljus och kärlek, Helena-Magdalena
446 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page