top of page

Hemligt sällskap i en tvättstuga i New York....


Hej på dig, jag hoppas du har haft en fin helg. Själv har jag haft en mycket spännande helg. Vi har haft medial kurs med duktiga Saar Avivi här på The Lighthouse. Vi har gjort regression och besökt våra tidigare liv. Jag har gjort det tidigare och jag tycker att det är mycket kul och så spännande att se vart man hamnar.

Så i går gjorde vi vår första regression för helgen. Uppkrupna i soffan så guidades vi i väg till ett av våra tidigare liv. Det är en så härlig känsla att liksom lämna denna väg och plötsligt befinna sig någon annanstans. Först gick vi igenom en djup avslappningsmeditation och sen vandrade vi vidare in i en vacker skog och därefter guidades vi in i ett av våra tidigare liv.


Så, plötsligt befinner jag mig i det jag skulle beskriva som en tvättstuga eller liknande. Det såg inte ut som nutidens tvättstuga, men vi var några som hade samlats där man tvättar kläder. Omkring mig hade jag människor som var där för samma sak som jag, att prata om det som inte vem som helst kunde få höra. Jag fick känslan av att vi var ett hemligt sällskap, en krets med människor som hörde i hop. Jag var den som höll i trådarna och vi samtalade om ockulta ämnen, om andevärlden och annat som vi ansåg vara hemligt. Jag kände mig ganska gammal och sliten, men fylld av passion för det jag brann för. Då, skulle regressionen avslutas och jag liksom lyftes upp därifrån. Då passade jag på att fråga var jag var och vem jag hade varit. Jag fick höra att jag var i New York och precis när jag lämnade platsen fick jag höra ett namn som jag blev så häpen av!! Namnet jag hörde var Madame Blavatsky!

Jag har känt till lite vagt vem hon var, men inte så mycket så jag Googlade på hennes namn och såg att hon dessutom hette Helena i förnamn. Omtumlad över informationen så fick jag i alla fall värdefulla pusselbitar för min egen utveckling, just här och nu. Det kan ha varit jag eller inte...men definitivt var jag där i den där tvättstugan i ett hemligt ockult samtal. Oavsett är det väldigt spännande.

Vi har i dag gjort flera spännande meditationer och regressioner och jag är så tacksam att jag fått så fina svar! Jag är så tacksam för denna härliga kurs, som jag fick gå med Saar. Jag brukar vara den som håller kurserna och då känns det ännu mer lyxigt att få vara kursdeltagare.


Regression är dessutom ett så himla spännande sätt att lära känna mer om sig själv på. Att få uppleva en sån här helg tillsammans med en liten klick likasinnade sökare är en enorm energiboost. Så härligt! Saar kommer tillbaks till oss igen och håller regressioner. Mer info kommer inom det snaraste. Jag önskar dig en underbar vecka! Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

(Bild från Wikipedia, på Madame Blavatsky)
360 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page