top of page

Det är lite som Alice i underlandet just nu...


...att inget är riktigt som det verkar vara. Utan det är mycket tankeloopar och total förvirring.

Lewis Carroll (pseudonym för Charles Lutwidge Dodgson, skrev Alice i underlandet 1865. Den där totalt märkliga sagan som är totalt förvirrande är skriven av en Vattuman. Vattumannens energier är starka nu, till veckan har vi hela sex planeter på rad. Vattumannen är ett mentalt lufttecken och i Alice i underlandet är det som att allt det logiska ställs på sin spets och inget är vad det verkar vara med något. Känner du igen den känslan i ditt liv just nu? Förra helgen fick jag till mig att just det ja, Alice i underlandet, det är så det är nu. Döm av min förvåning när min fina dotter Jessica skickade denna bild till mig någon dag senare?! Synkronicitet...
Jag gör det. Dels så är det som att mitt mentala jag är helt spacat, det känns som att jag får jaga efter mina egna tankar hela tiden. I morse var hjärnan som en popcornhjärna totalt. Tankarna hoppade hit och dit i en faslig takt. När jag nästan löst vad jag skulle ha på mig i dag, så hoppade tankarna vidare till hur medeltemperaturen är i Israel i november, för att sen direkt sticka vidare i andra spår. Jag sprang runt, försökte få på mig kläder, men glömde hela tiden bort vad jag skulle ha på mig, började med något annat och då insåg jag att jag höll ju på att borsta tänderna...och så fortsatte det. Jo, jag kan nog erkänna att jag kan vara så ibland eller jo ganska ofta. Men, jag brukar kunna stanna upp och fokusera, men i dag gick det inte alls. Men, jag hade tur som skulle ha kurs i medial utveckling här i huset så jag behövde inte vara mer skärpt än att se till att få på mig de där kläderna, samla i hop mina grejer och gå in i dörren bredvid. Men varje dag är i något förvirrat mentalt kaos. När jag sen skulle gå igenom datum för kommande kurshelger under året så lyckades jag nog säga fel datum hälften av gångerna. Helt galet.


Förbered er för veckan som kommer, då har vi Vattumanenergi som verkligen kommer att kännas, vi har också Merkurius retrograd så försök ha fokus och undvik att skriva avtal. Tiden just nu i februari 2021 är fortfarande i kaos och förvirring gällande världsläget. Uranus styr Vattumannen och Uranus är kaos i den grekiska mytologin, så det är inte konstigt. Energierna är nya och Vattumannen är nytänkande, rent av genialisk, så mitt där i allt mentalt pladder så kan du få riktigt bra tankar om din framtid. Fånga dom, låt dom inte springa i från dig. Bevara dina tankar på ett bra sätt, kanske nedskrivna i ett vackert block, för på torsdag har vi nymåne i Vattumannen och det är en riktigt bra dag att så nya frön inför framtiden! Jag önskar dig en härlig kväll!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

321 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Комментарии


bottom of page