top of page

Dags att skriva boken om mitt liv... eller böckerna

Min yngsta dotter ringer och frågar: - Vad gör du mamma? Jag sitter och lär mig om självbiografi och memoarer, för jag tänker skriva ✍️ mitt liv, svarar jag. - Den vill jag läsa, svarar Jessica 🤩🙏🏻. - Åh så glad jag blir! svarar jag (tänker utifrån min andliga resa genom livet) - Ja, säger Jessica du har upplevt så mycket häftigt i ditt liv mamma! Tänk när ni flydde ut bakvägen genom en restaurant för att komma i från maffian i Italien!! Vem har upplevt något sånt mamma!?

Ja, svarar jag och minns när jag plötsligt befann mig, i sällskap med lokalpolisen utanför Hilton i Tel-Aviv, mitt i ett bomblarm klockan 3 på natten, omgiven av nyvakna män och kvinnor i nattkläder. - Mamma du har haft ett så spännande liv och gjort så mycket, tänk att få läsa det. Efter en liten stund ringer också min äldsta dotter Cassandra. Vi har ett liknande samtal och jag blir så lycklig av även hennes peptalk!

Jag känner att jag får tänka om och inte ”bara” ha mina spirituella upplevelser och möten som en röd tråd, utan om livet sig självt. ♥️🙏🏻 Under promenaden ner till havet jag gjorde nyss översköljs jag med underbara minnen genom livet! Kanske börjar boken vid min ”nära-döden-upplevelse” när jag var några månader. Eller när jag gråtande satte mig på planet till Aten 2008 för att hitta mig själv, hos min älskade vän Sofia? Jag vet inte ännu... men min synopsis börjar bli klar ✅ Min mystiska resa genom livet, eller den kanske borde heta Min galna resa genom livet i full fart 🤩☀️😁🥰 Vi får se hur den kommer forma sig!

Sen blir det en Helena-Magdalenas Livsguide om allt jag lärt mig, fått uppleva och vill dela med mig av i mitt andliga arbete. 💙

Efter det så är det nog dags att skriva den boken som kommer att bli den mest smärtsamma att skriva, där minnena fortfarande smärtar som sylvassa nålar i hjärtat, men som för alltid kanske kommer att bli allra mest behövliga för den som behöver den! ”Hjälp, mitt barn knarkar” om min och min älskade äldsta dotters 8 år i helvetet! Med dödsfall, nattsvart sorg, droger, instanser, BUP, Soc, polis med mera men också med så mycket kärlek, tacksamhet, fina ögonblick och en enormt stark kärlek mellan mor och dotter!! ♥️🙏🏻☀️✍️

Jag känner en enorm tacksamhet att jag varit en flitig dagboksskrivare genom livet, allt finns ju där i bok efter bok 📖 alla namn, minnen, platser, känslor och upplevelser ♥️

Bilderna är från just Italien och Israel och Vetlanda ♥️


191 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page