top of page

att låta sig guidas!


Att låta sig guidas! Att låta sig guidas av sin andliga ledare eller av vår guide som följer oss genom livet då vi lever vårt heliga kontrakt är så underbart fantastiskt. Det är som en mentor uppe i skyarna som vi alltid kan lyssna till och som vi alltid kan vända oss till för att få svar och vägledning.

När vi är i god kontakt och vana att tona in och låta oss guidas och se tecknen och följa dom då blir livet så underbart meningsfullt. Då är det som att vi ser in i vår egen framtid och vet vilka vägar vi ska välja i livets snåriga labyrint. Det klarnar och blir så mycket enklare. När vi lever intonade och följer känslan så är vi så vackert guidade. När vi lyssnar och följer denna guidning, i visshet om att vi kommer förstå mer lite längre fram. När vi slänger oss ut och prövar våra vingar, vågar gå nya vägar så blir livet än mer nyanserat. Vi vet så mycket om våra liv, egentligen. Vi snappar upp information, ofta pusselbit för pusselbit och emellanåt så ser vi allt ur ett större sammanhang och förstår helheten av vår livsresa.


Kanske har du också alltid guidats och vägletts genom livet, vilket jag önskar alla människor. Kanske hör du också din egen inre röst tala om för dig vad du ska välja och hur du ska agera, vad som är bra för dig och inte? Det är vår största vägledning genom livet. Det är klara, starka och raka budskap. Det är en känsla av att veta hur man ska agera. I bland är det så ologiskt så det är svårt att förstå hur saker och ting ska gå till för det har vi inte en aning om, men det behöver vi inte heller ha. Om vi har tillit så låter allt sig uppenbaras för oss, steg för steg. I mitt arbete med attraktionslagen är det precis samma intoning, samma källa som jag använder på ett mer aktivt sätt. Jag använder min kreativitet för att förstärka det jag redan anar och riktar mitt fokus på att jag är beredd att ta nästa steg. Många har sagt till mig att jag är modig som tar nya kliv, många gånger ut i det okända. Men, nej jag är inte modig jag är tillitsfull till att jag vet vad som ska skapas i mitt liv.

Det liv jag lever nu började jag ana, se och önska för närmare 10 år sen, med en visshet om vad jag var ämnad att skapa i min framtid. Så steg för steg har jag mer kunnat känna igen det jag tidigare kreativt har visulaiserat.

När jag hade skrivit min första bok Lev din dröm och förverkligat alla de drömmar jag hade, fick jag ta ny sats för att kreativt visualisera mer i min framtid. Detta sker alltså parallellt med den guidning jag får. När jag satt på stranden i Aten för flera år sedan och fick till mig att jag skulle ta med mig människor till Atens höga frekvenser och initiera dom i de höga energier som råder där, så fullföljde jag det uppdraget utan att blinka. Det föll även då samman med min längtan och önskan att vistas mer utomlands och så föll bitarna på plats igen i en magisk synkronictet.

När du låter dig guidas blir du kraftfull i din energi och får en klar och tydlig aura som genomsyras av att du strålar och lever i hjärtat, guidad av din inre röst. Du blir även mer eller mindre opåverkad av andras åsikter, du lyssnar till dina egna och följer din inre röst. Då blir allt som det är meningen att vara. Du är alltid så oerhört kärleksfullt guidad, du är aldrig ensam utan omgiven av andra i de andra dimensionerna. Även om du inte kan se eller höra dessa andra så är de ständigt med dig på livets resa. <3 Vill du lära dig mer om att kanalisera och tona in med din andliga ledare kan du göra det på många olika sätt, bland annat kan du gå min onlinekurs Lär dig kanalisera https://app.coursio.com/store/helena-magdalena

som också innehåller meditationer som hjälper dig att stärka kontakten med din andliga ledare och att lära dig steg för steg. Meditation är grunden. Genom att du börjar meditera så börjar du tona in med dig själv och din intuition. Så försök göra meditation till en vana i ditt liv. Genom att använda dig av meditation så får du en mängd fördelar för din hälsa och dessutom får du tydligare guidning och blir så mycket bättre på att manifestera dina drömmar.

Här kan du lyssna på en av mina meditation https://www.helena-magdalena.se/meditationer

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena


507 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page