top of page

Älskade musik!Musiken är och har alltid varit oerhört viktig för mig. Av dygnets 24 timmar så lyssnar jag nog på musik i 12 - 15 timmar varje dag. Det har alltid varit så sen jag köpte min första freestyle när jag var 13 år. Musik, känslor, minnen, drömmar så många känslor som framkallas av musiken. Min mormor var dansare och sångerska och hon inspirerade mig och min syster att ägna åt oss musik. När jag var 14-15 år så startade jag mitt första band tillsammans med några av mina tjejkompisar. Åtta ögon hette vi först och sen började ytterligare en tjej i bandet och vi döpte om vårt band till Brainstorm. Jag skrev låtarna enkla låtar med svenska texter och stod där på scen och sjöng "Varför ska solen skina i dag". Det var en sån underbar tid. Lite senare så började jag i nästa band och nästa och nästa. Det blev hårdrock och killar i bandet och spelningarna var ofta på fester och tillställningar och det var himla kul. På veckorna hängde vi i replokalerna här i Göteborg, tillsammans med våra kompisar som också spelade i band. Men ett tiotal år senare så fick jag min första dotter och det var svårare och svårare att hinna med att repa och jag var ganska trött på replokaler med distade gitarrer. Så jag släppte musiken. Under åren har jag sjungit på lite bröllop och dop men inte mer. Därför är det så himla kul att musiken kommit tillbaks in i mitt liv igen.

Nu har jag precis spelat in två låter. En tillsammans med duktiga musikern Steve Eriksson och den andra tillsammans med en annan duktig musiker Songs of Eden. Så kul och spännande och dessa båda män är så oerhört kunniga och proffessionella så det är som en dröm att sångträna igen! Det är två mantralåtar vi har spelat in och på söndag på Näras hjärtedag ska det sjungas mantran! Här är länk till eventet i Skåne :https://sv-se.invajo.com/event/tidningenn%C3%A4ra/n%C3%A4rashj%C3%A4rtedag.2


Där jag även ska föreläsa om högkänslighet och astrologi och min fina vän och kollega Benny Rosenqvist ska hålla seans och meditation.

I alla fall så kommer snart de två låtarna ut på Spotify! Under mitt namn Helena Magdalena! Det ska bli så kul att stå på scen och sjunga igen efter att ha haft total rädsla för det under många år. Men i bland får man bara utmana sig. I ett annat blogginlägg ska jag berätta hur den nervositeten blev som bortblåst i en magisk grotta i Grekland.


50 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page