Om mig

Jag är Helena-Magdalena Ivekrans. Jag kan kalla mig inspiratör, mystiker, socionom, astrolog eller kanske framförallt en människa som verkligen driver en drömverkstad, för min störta passion i livet är att förverkliga mina drömmar och att hjälpa andra människor att göra det med.
Min första bok heter just Lev din dröm (den andra Lev i din kraft). Denna, min mer personliga blogg heter DREAMLIFE för att den kommer handla om att jag delar med mig av mitt drömliv.
Jag lever mitt liv mitt i hjärtat av Göteborg och mitt andra liv har jag i Aten.
Jag är författare, föreläsare, inspiratör, astrolog, sierska och jag är även delaktig i andra internationella företag där vi arbetar med vattenrening och hälsa.
Andlighet, högre medvetande, sökande har alltid varit en del av mitt liv.
Jag har studerat astrologi, psykologi, sociologi och en mängd andra ämnen för att försöka förstå hur Universum och vi människor fungerar. Jag har bott i Sverige och utomlands, i storstad och småstad. Ständigt nyfiken på Universums storhet och människors plats i det.
Jag har även alltid drivit eget företag, jag är en driven entreprenör och jag älskar även business, framgång och ledarskap. Så, man kan säga att jag är en “material girl in a mystical world”
Här på DREAMLIFE är ni varmt välkomna att följa mig genom livet, på ett mer personligt plan, i det som engagerar mig på olika sätt. Jag har även en andlig blogg på Tidningen Nära och ni är varmt välkomna att följa mig även där. Där skriver jag om olika andliga ämnen.
Jag har bloggat för Tidningen Nära i fem år. Numera skriver jag även inne i tidningen om astrologi. Jag har medverkat i Svts Från Sverige till himlen. Jag har gett ut mina två böcker och tre skivor.
Jag håller kurser och föreläsningar runtom i Sverige och i Grekland. Jag håller även kurser via webb och har gett ut mina e-kurser via Couriso/Nära. De veckor jag hinner så har jag även attraktionslagen coachning, medial guidning och astrologisk guidning via telefon. Jag tar emot kunder på Regnbågen i Haga, Göteborg, på Änglahus i Höör och på Kristall & Healingboden i Jönköping!
Tusen tack för att jag får dela min inspiration med dig! 
Ljus och kärlek, Helena-Magdalena