Vill du nå framgång?

Framgång, att få förverkliga sig själv och sina drömmar, är en väldig drivkraft inom oss.
Napoleon Hill fick i uppdrag av Carnegie i början av 1900-talet att forska i 20 år på de mest framgångsrika personerna i USA: Napoleon Hill accepterade sitt uppdrag och han satte igång. Han ägnade åratal att undersöka hur man uppnår framgång.
Efter många års studier satte Napoleon Hill ihop dessa framgångsprinciper i sin bok Think and grow rich. Den har sålt i många miljoner exemplar och har inspirerat miljontals människor att skapa framgång i sina liv.
Nästa alla böcker som handlar om att skapa framgång i sitt liv bygger på dessa principer.
Napoleon Hill skrev flera bra böcker till, bland annat Att överlista djävulen.
Att överlista djävulen skrevs av Napoleon Hill för många, många år sen. Men den var så speciell så den inte kunde ges ut förrän efter hans död. Om han gett ut den tidigare så hade det gått illa för honom. Den ifrågasätter verkligen hela vårt samhällssystem; skolan, kyrkan och andra system som håller oss fångna i rädsla.

Think and grow rich beskriver hur vi alla kan nå framgång, var och en av oss, genom att använda oss av de framgångsprinciper han beskriver. De är nedskrivna så vi alla kan använda oss av dom.

Vi är magnifika skapare till vår egen framtid och även framgång, det gäller oss alla! Det handlar om att leva med medveten avsikt och att rikta fokus på att skapa framgång.

Oavsett vad vi önskar uppnå så kan vi använda oss av dessa principer, i stort eller smått.
Genom att vi hittar vårt livs vision, riktar vårt fokus och begär framgång av Universum så startar vi synkronicitet och det vi önskar är redan på väg till oss. Om vi tvivlar så kan vi försöka, när vi försöker och ser att våra liv förändras så blir vi ännu mer taggade på att skapa det vi önskar.
När The Secret kom så var det många som verkligen ville lära sig att använda attraktionslagen, många har lyckats, men många har blivit lite negativt inställda då de inte har hittat nycklarna och kunnat skapa det de drömmer om. Vissa perioder lever vi attraktionslagen naturligt, men under andra perioder kan vi drabbas av det stora tvivlet, det är då vi behöver inspireras och möta likasinnade tills vi åter igen är i flödet.

På denna blogg kommer jag dela med mig av hur vi alla kan uppnå framgång, följ den gärna för mer inspiration.

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

Kommentera