Vad är framgång för dig? Hitta din passion!

Passion för framgång!

Vad är framgång för dig? Vad innebär det för dig att vara framgångsrik?
För mig handlar framgång om att få göra det man älskar att göra, att förverkliga sina drömmar och sin inre längtan.
När jag möter människor som verkligen är passionerade i det de arbetar med så är det som att de har en alldeles speciell lyskraft och en känsla av att inget kan stoppa dom! Det är ren livsenergi och när vi är i kontakt med den kraften så är vi verkligen ostoppbara.

Framgång för mig är just att få leva mina drömmar varje dag, jag arbetar nu med det som genom hela mitt liv har varit mina intressen. Jag följde min innersta längtan, min passion och mitt kall.

När man är framgångsrik så ger det även oftast goda ekonomiska förutsättningar. Men jag har mött människor som har det väldigt gott ställt men med en tomhet i blicken, en sorts blasé energi av att sitta fast i det man äger, den lön man har, de prylar man har. Den tomma blicken har många gånger sagt mig att vi inte blir lyckliga av pengar. Pengar kan tillfredsställa många behov hos oss men vi kan inte köpa lycka för pengar.

Men, vi har alla möjlighet att skapa den där underbara, passionerade energin i att få förverkliga oss själva och dessutom kunna försörja oss på det. Det är allas möjlighet!
Det finns så många människor som har lyckats, mot alla odds att skapa exakt de liv de drömmer om. Det handlar inte alltid om utbildning, bakgrund och kompetens, det handlar om att göra det du älskar att göra. Om du så bara har en enda ide så räcker det. För när du börjar följa din passion i att förverkliga dina drömmar så kommer du också skapa möjligheter i att skapa det.

Tänk efter, vad har du alltid älskat att göra? Finns det något som du inte inte kan göra? Som i mitt fall har jag alltid älskat att skriva. Jag har inte upplevt många dagar utan en skrivbok i väskan, jag har skrivit tankar, dikter, låttexter, noveller och annat. Det började jag med när jag var liten. Men det var först när jag var i 40-års åldern som jag började ta min längtan efter att skriva på allvar. Några år senare blev jag etablerad bloggare och strax efter utgiven författare. Min bakgrund är social omsorgsexamen och jag är inte utbildad i journalistik eller annat, jag har bara en brinnande passion för att skriva.

Vad har du för längtan? Vad är din brinnande passion? Vad är det du längtar efter att göra?

Om du redan vet så följ den passionen, om du inte redan vet så försök att hitta den passionen. För med den passionen kommer livskraften, du fylls av energi och din energi är i stort sett outtömlig när du gör det du älskar att göra.

Hitta din brinnande passion! Det kan ge dig en underbar framgångsresa!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

www.helena-magdalena.com

Kommentera