Helena-Magdalenas Blogg – passion for success!

Passion för framgång!

Mitt namn är Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt. Detta är min blogg om “passion for success” – passion för framgång!
Vem är jag då? Jag befinner mig mitt i livet och lever verkligen mina drömmars liv. Jag är bloggare på fina Tidningen Nära, astrolog på härliga Tidningen Tara, jag skriver onlinekurser som ges ut tillsammans med olika mediahus, Life of SVEA är min starkaste samarbetspartner på den punkten. Jag är författare till böckerna Lev din dröm (Egmont, Tidningen Nära 2014) och Lev i din kraft (Tidningen Nära, Egmont 2015). Därtill är jag lärare inom personlig och spirituell utveckling och jag har kursverksamhet i Sverige och Grekland med mera, med mera.

I över halva mitt liv har jag drivit företag och jag är entreprenör ut i fingerspetsarna, jag är dessutom uppvuxen i en entreprenörsfamilj så jag fick väl entreprenörsskapet i bröstmjölken.

Under många år har jag arbetat som chef inom socialtjänsten (jag har social omsorgsexamen i botten). Att se människor växa och utvecklas är något som jag verkligen älskar!

I hela mitt liv har jag haft många olika, härliga drömmar om saker jag vill göra, platser jag vill besöka, platser jag vill bo på, kreativa projekt jag vill skapa! Jag har använt mig av attraktionslagen (en av Universums mäktiga naturlagar) för att skapa allt jag drömt om. Jag har gjort många misstag men också så många gånger har jag lyckats skapa exakt det jag drömt om! Alltifrån till att mina underbara döttrar är lyckliga och har fina liv, underbara relationer, till hälsa, till kärlek och för att verkligen förverkliga mina drömmar. Att bli författare utgiven av fina förlaget Egmont är en sådan dröm, att bli författare har jag önskat sen jag var liten <3 Att bygga upp en underbar kursverksamhet i Aten med omnejd tillsammans med min fina vän Sofia är en annan stor dröm som är uppfylld, att bli bloggare och skribent känns helt fantastiskt då jag inte alls har den bakgrunden, men jag litade som alltid på lagen om attraktion och skapade det jag önskade.

I den här bloggen kommer jag dela med mig av motivation, pepp, steg för steg, inspiration för att även du ska förverkliga dina drömmar! Du kan om du tror att du kan och jag tror alltid på dig!!

Min andra blogg finns på Tidningen Nära, den hittar du här: https://bloggar.tidningennara.se/helena-magdalena-ivekrans/

Min Gilla sida på Fb hittar du här: https://www.facebook.com/AttraktionslagenHelenaMagdalena/

Prenumerera gärna på denna bloggen för inspiration, pepp och motivation så att du kan förverkliga och leva dina drömmar! Skapa din väg till framgång! Det är en underbart spännande resa och den är fullt möjlig!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

Kommentera