Förlovad med mannen jag älskar!

Det är en vacker kväll på den lilla grekiska ön Agistri, utanför Aten. Jag och min kärlek, Jörgen har tagit ledigt i några dagar för att tillsammans resa ner till Grekland. Solbrända och barfota på ett par stolar på stranden, precis vid havet beställer vi in varsin Mojito och blickar över solen som sakta går ner över Peleponesos. Kvällen är oändligt vacker och det är bara vi, himlen och havet. En kväll som vi alltid kommer att minnas, för här, i stillheten växlar vi ringar…med så mycket tacksamhet och kärlek.
Vi har känt varandra sen vi var unga och träffades igen för lite mer än tre år sen. Vi blev förälskade och blev ett par, vi flyttade i hop och startade ett liv tillsammans. Men det var för mycket för oss som behövde falla på plats så för ett år sen bröt Jörgen upp.
Jag reste strax efter det ner till Aten och lät havet och himlen läka mina sår. Efter flera veckor här nere reste jag hem och fick bygga upp mitt liv på nytt, utan min kärlek.

Sommaren var ändå vacker och fin. Senare förra sommaren började vi träffas igen, sakta men säkert. Vi lyckades, vi fick allt på plats och skapade något så mycket bättre än det vi lämnat.
Nu har det gått ett år när vi sitter här på stranden och ser varandra i ögonen med så mycket kärlek och tacksamhet över det liv vi åter igen har skapat tillsammans och denna gång i harmoni och lycka!

Vi har fem barn och två barnbarn om vi räknar ihop alla, vi älskar vår stora familj och saknar dom givetvis även denna kväll. Men i tystnaden och stillheten byter vi ringar och kvällen och kärleken är så vacker. 18/9-18….

 

Kommentera